Categorii

Specials

All specials

Despre "Lisnic - Grup"  SRL

 

Видеонаблюдение .... ЧТО ЭТО?

 

Compania "Lisnic-Grup" a fondat 27 decembrie 1992 Lisnik Vasili Ivanovici, un locotenent-colonel în demisie al Ministerului de Interne, care a fost legat de activitățile lor cu protecția de facilități publice și private. De-a lungul anilor, el a câștigat adepți și susținători ai metode de lucru. Cu ajutorul lor, el a fondat una dintre primele din Republica Moldova, compania privat cu privire la vânzarea, instalarea și proiectarea de sisteme de securitate.

 

svccdfg sdfgd


Timp de mulți ani, Compania și-a extins activitățile sale și a început să acorde o atenție la noi sisteme îmbunătățite de protecție, cum ar fi supraveghere video, CCTV, sistem control acces, sistem de alarma GSM. S-au stabilit relații strânse cu furnizorii de echipamente de calitate și accesorii pentru instalarea de sisteme de securitate.

Compania "Lisnic-Grup", lucrează la proiectarea, furnizarea și instalarea de sisteme electronice de securitate de complexitate diferite, inclusiv a sistemelor integrate. La cererea de specialiști clientului: executa facilitatea de inspecție, să dezvolte și sunt de acord cu clientul cerințele tehnice a sistemelor necesare, să dezvolte proiectul și sunt de acord pe el în caz de, autoritățile de control incendiu de urgență și de securitate privată, efectuarea de montaj, supraveghere instalare si punere in functiune, instruirea însoțitorii personal, cu condiția ca acesta cu documentația și instrucțiunile necesare .

Și, de asemenea - instalare și lucrări de următoarele tipuri de sisteme electronice de securitate: punerea alarme anti-efracție, inclusiv sisteme automate de securitate și de monitorizare centrala de securitate stație, alarme de incendiu, inclusiv sistem analogic-la-adresa și monitorizare a incendiilor, sisteme de acces, supraveghere video inclusiv camere vandal-protejate și ascunse video, videointerfoane, multe imagini de sistem de transmisie video de peste linii telefonice, alarma GSM.

 

 

Firma noastra produce vehicule de înaltă calitate, cei mai importanti producatori, dar cu toate acestea, specialistii de conduită companiei suplimentar nostru de testare de 48 de ore a tuturor echipamentelor furnizate de propriile sale standuri de încercare. Astfel, de garanția producătorului, avem posibilitatea de a adăuga propriile lor de garanție. Având în vedere această cota de creanțe asupra contractelor deja îndeplinite nu depășește 0,1%, iar reparația de garanție se efectuează în mod eficient și cât mai repede posibil.


Наша Компания поставляет технику высокого качества ведущих мировых производителей При необходимости мы полностью заменяем неисправную технику.
Dacă este necesar, vom înlocui complet echipamentul defect. După perioada de garanție, de asemenea, suntem dispuși să efectueze reparațiile necesare și întreținere, cumpărate de la noi.

Produse ale companiei noastre au câștigat aprecierea printre instalatori, agențiile de securitate, agenții guvernamentale, firme înființate și utilizatorii obișnuiți.

Компания "Lisnic-Grup" предоставляет Клиентам компетентный сервис и консультации

 

Compania "Lisnic-Grup" propune clienților săi un serviciu competent și consiliere, precum și acordarea de sprijin sub formă de internet linie on-line de informații, contact direct cu departamentele de Vanzari si de servicii pe mai multe canale numărul de telefon 14901, un număr unic pentru Republica Moldova, precum și posibilitatea de o întâlnire personală și cu reprezentanți ai Direcției a companiei la expozitii comerciale. Toate informațiile primite de la clienții care fac obiectul analizei în curs, astfel încât acesta este un stimulent puternic pentru dezvoltarea și îmbunătățirea societății noastre.

 


Încă de la începuturile sale în 1992, Compania este în continuă evoluție, și, prin urmare, creșterea numărului de angajați. Atmosferă de cooperare și participare a întregului personal în procesul de îmbunătățire a companiei este unul dintre principalii factori care afectează în mod direct succesul de creștere și comercial a continuat pe piața din Republica Moldova.

 

Compania "Lisnic-Grup" pentru a lupta împotriva concurenței neloiale selectează o politică de deschidere, transparență și accesibilitate a tuturor informațiilor cu privire la producătorul de bunuri, calitatea, prețul de achiziție, costurile de transport, sunt incluse taxele și profiturile. Cum și de ce se formează valoarea de bunuri sau servicii - toate disponibile gratuit pe site-ul nostru.


Proiecte finalizate

Angajații au fost echipate cu foc și de securitate de alarmă și obiecte CCTV de importanță națională - vault al Bancii Naționale a RM, Depozit de stat a RMși obiecte de administrare a președintelui republicii, băncilor de stat și private, precum și sucursalele lor din Republica:


 • Moldinconbank - sediul central și 20 sucursale,
 • Moldova-Agroindbank - sediul central și 12 sucursale,
 • Banca Sociala - sediul central și 17 sucursale,
 • VictoriaBanc - sediul central și patru sucursale
 • Petrolbank - sediul principal și trei sucursale,
 • Oguzbank - sediul central,
 • Intreprinzbanka - sediul central și 7sucursale,
 • Basarabiabanc - sediul principal și o ramură
 • Nordbank - sediul central,
 • Unibank - principalul birou și o ramură
 • Energbank - sediul central,
 • Banca de finație si Comerț - sediul principal și două sucursale
 • Banca Vias - sediul central,
 • Investprivatbank - sediul central,
 • BucuriaBanc - sediul principal,
 • Universal Bank - sediul principal și trei sucursale
 • Eximbank - sediul principal
 • TVT Bank - sediul principal,
 • Mobiasbanca - sediul principal și o ramură.
 • Birouri SUA-Republica Moldova joint-venture SunTV, TVT corporație, firma Trans-Aero, compania DHL, companie de asigurari ASITO, de ADD, companie Descartes, Boyana-grup, SA Peiele, moldovenească metalurgice Plant, Alfa-Nistru și multe altele.
 • Case particulare și apartamente de mare complexitate.

 


 

Compania "Lisnic-Grup", pe piața din Republica Moldova de peste 20 de ani, deci în furnizarea de companie de service în garanție a decis să meargă mai dificil pentru noi și cei mai profitabili pentru clienți .

 

Urmând exemplul de companii la nivel mondial, compania noastră își rezervă o parte din bunurile din depozite. Prin urmare, garanția de înlocuire de bunuri nu pun în lege o perioada de 2 saptamani, si mult mai rapid. În cele mai multe cazuri, totul este rezolvat în câteva ore managerul companiei chiar în birou. În mod natural, clienții prins în forța majoră, este extrem de benefic, care permite, de asemenea, mențină un nivel adecvat de vânzări și prețuri mici. După perioada de garanție, specialiștii noștri sunt gata să-și îndeplinească echipamentul necesar de reparații și servicii de calitate achizitionate de la noi. Toți specialiștii noștri au studii tehnice superioare și a primit certificarea de specialitate.

 

Câștigarea încrederii clienților respectabil, am reușit, de asemenea, prin maximizarea gama de servicii și de a efectua un ciclu complet de lucrări de montare si reglare de sisteme de securitate. Principiul nostru de bază - "one stop shoping" Puteți comanda și primi tot echipamentul necesar pentru a vă rapid și într-un singur loc, atât la birou și prin intermediul site-ul nostru.


 

 Наш основной принцип - "one stop shoping".

 AcasăAcasă

New products

No new products at this time