Categorii

Specials

All specials

Top 10 internet-escrocherii

10 крупнейших интернет-афер

 

 

Cum jaf modernă? Poate ați prezentat o scenă din film "Banda celor 11"? De fapt, ușile seifurile bancare pentru o lungă perioadă de timp nimeni nu sparge. În loc de gangsteri romantice venit hackeri, dar scara de crime lovit.

 

Unul dintre motivele pentru care băncile sunt jefuit un alt, este dezvoltarea rapidă a tehnologiei. Sisteme de securitate sărit în față, și chiar atacatorul cel mai talentat riscă să fie văzut, cu nici un sunet aude: alarmă silențioasă va alerta de securitate sau de poliție cu privire la penetrare, și de jaf va fi evitat.

Dar, odată cea mai recentă tehnologie pentru a proteja băncile și alte companii, aceasta înseamnă, și atacatorii primit un nou arsenal pentru a sparge. Într-un sens, ele sunt norocos chiar mai mult. Pentru a jefui pe cineva acum, opțional, chiar iesi din casa: Hackerii nevoie doar de un calculator și o conexiune la Internet.

Un hacker poate opera de la oriunde în lume, și este extrem de dificil de a calcula. Conexiuni la distanță la serverele victimei garantează anonimatul și adresa IP va face prea putin pentru a urmări în jos contravenient, dacă acesta se comporta destul de atent.

Cel mai adesea, criminali de calculator nu se extrage bani și informații despre conturile clienților, numerele lor de card de credit și așa mai departe. Aceste date pot fi foarte costisitoare. Secrete vandute O mai scumpe, inclusiv de stat. Vă oferim o listă cu cele mai mari escrocherii on-line din toate timpurile.


 

10 крупнейших интернет-афер

 

 

10. "Hackerii ruși"

In august 2014 un grup de hackeri a reușit să fure 1,2 miliarde de parole si conturi dintr-o varietate de companii. În total, 420000 accidentat. Site-uri. Unii dintre ei au fost destul de mici, de altă parte a fost dominată de pe lista participanților din cele mai bogate companii din topul Fortune 500. Victimele de utilizare a autorităților ajuns la concluzia că atacul a făcut "hackeri ruși". Am aflat, de asemenea, că nu au încercat să fure informații importante, deși acestea ar putea face acest lucru. Hoti infecta doar un calculator de spam. Deci, de afaceri nu este speriat de ceea ce sa făcut și ce se poate face. Există zvonuri că hackeri din Rusia făcut clar faptul că sancțiunile de către Occidentul nu va merge fără răspuns.

9. Atacul asupra Sumitomo Mitsui

În anul 2004, birourile băncii japoneze Sumitomo Mitsui au fost atacate de hackeri. Atacatorii au folosit un instrument numit un keylogger, și cu ea a furat parolele de la conturile bancare. Jaf ar putea deveni una dintre cele mai mari din istorie, ca hackerii au reusit sa fure 420 milioane dolari. Dar atacatorii nu au știut cum să scape de banii periculos și a încercat să le alocați pentru conturi în alte bănci. În timpul uneia dintre aceste operațiuni a fost capturat cetățean israelian Yeron Belondi. El încearcă să facă 27 milioane dolari într-un cont la Banca Israelului. Alte infractori au fost de asemenea arestați.

8. Furt de 45 milioane dolari carduri cu valoare stocată

Hackerii au cumpărat cărți cu valoare stocată și a schimbat suma pe care le-a criptat. Un exemplu de acest tip de card poate fi privită ca o cartelă preplătită, dar în acest caz a fost o chestiune de credit pentru care să schimbe limitele primirea de bani. În New York, a arestat persoane care au fost încercarea de a obține două bănci, în același timp, de la ATM-uri de 2,7 milioane dolari în numerar. Mai târziu sa dovedit că grupul constituit din opt persoane, și au reușit să fure 45 milioane dolari.


7. Atacul asupra Nordea Bank

Hackerii au folosit o metodă phishing. Ei infecta malware special calculatoarele client Nordea Bank care citește intrarile de la tastatura și vă permite să recreeze parola contului dvs. in divizia online a băncii. Atunci când introduceți date cu caracter personal utilizatorul vede un mesaj care să ateste că site-ul nu este de lucru, iar atacatorii, între timp, sa primeasca posibilitatea de a face ceea ce le place. În total, hackerii au furat atât de 943,000 dolari.

6. Un hacker împotriva a trei bănci din SUA

Hackerul, cunoscut sub porecla Soldier, folosit un set special de instrumente de hacking virtuală numit SpyEye și să-l utilizați pentru a fura de la 17,000 dolari. Pe zi. Acest atacator reușește să sparge 3500 conturi bancare în cele mai mari trei bănci din SUA -. Chase, Wells Fargo și Bank of America. Pentru cele șase luni Soldier tras de sub nas de programatori care încearcă să conectați gauri de securitate, 3200000 dolari. Hackerul a pretins companie și gestionate prin intermediul contului adversari în poziție centrală pentru a încasa banii.

5. Abduction Bitcoin

Cryptocurrency Bitcoin permite plata pentru bunuri și servicii mijloacele de plată, care se produce fără implicarea băncilor centrale. Acest lucru este extrem de convenabil pentru anumite tipuri de tranzacții, "monedă", care, însă, a atras atenția de hackeri. Faptul Bitcoin trebuie să fie stocate undeva, și există portofele speciale online, în cazul în care se află monedele virtuale. Una dintre aceste posete, inputs.io, a fost spart, provocând atacatorul a primit 4100. Bitcoin, care astăzi corespunde la 1,3 milioane de dolari. Este greu un hacker prins, deoarece se deplasează Cryptocurrency foarte greu de urmărit.

4. Atacurilor hacker-ilor suspect frecvente în Arizona

Este greu de spus cu certitudine de ce statul american Arizona suferă de atacurile hacker-ilor mai frecvent decât oricare alt loc de pe Pamant. Poate că este aici există anumite grupuri de infractori, care au creat o rețea specială de criminalitatea informatică, și poate că e doar o coincidență. În orice caz, statisticile arată amenințător:. 100 de mii de locuitori în Arizona trebui să 149 de victime ale furtului de identitate. Infractorii câștiga în timp ce completarea declaratiilor fiscale ale victimelor lor, așa cum au timp pentru a obține despăgubiri taxa înainte de a face proprietarul real al declarației.


3. Adolescenți-naziști

FBI-ul a petrecut mai mulți ani pe anchetei, se confruntă cu atacuri ale hackerilor la scară largă, care a dus la răpirea de informații cu privire la 411,000. Posesorii de carduri de credit și servere de hacking 47 de companii, instituții și agenții de învățământ. Sa dovedit un grup de infractori a constat în întregime de adolescenți, și cel mai vechi hacker a fost de numai 22 de ani. Activități ale grupului au reușit să oprească, și, ca rezultat 28 de persoane au fost arestate. Un pic mai mult, și le-ar reușit să fure 205 milioane dolari.

2. Jaf retailer TJX

În 2006, de protecție a fost spart serverele retailer TJX, care monitorizeaza astfel de rețea american ca TJ Maxx, lui Marshall și HomeGoods. Acest hack afectează informațiile sale de card de credit dimensiune, a fost răpit 94 de milioane de oameni. Hacker mai târziu a fost prins Albert Gonzalez, a efectuat atacul în complicitate cu alte 11 intruși. Capo a primit o pedeapsă cu închisoarea de 40 de ani. De asemenea, am aflat TJX nu au firewall-uri normale, pentru a ajuta la protejarea impotriva unor astfel de atacuri.

10 крупнейших интернет-афер

 

1. Hacking Heartland Payment Systems

Sisteme de plată Heartland - un sistem care isi petrece tranzacții financiare între companii americane. Aceasta a condus în mod repetat la încercările de a utiliza sistemul pentru a fura informații valoroase. Și în ciuda faptului experții recomandat companiei de a consolida protecția, urmată de reacție suficient de rapid, ceea ce a permis hackeri pentru a fura de la Heartland Payment Systems aproximativ 134 de milioane de carduri de credit. În cazul în care acestea ar putea retrage cu fiecare cel puțin un dolar, acestea ar putea trăi confortabil. Cu toate acestea, este cunoscut faptul că controlează operațiunile de Albert Gonzalez, iar el, așa cum am spus, în cele din urmă a fost prins.

 

 

sursa: internet


AcasăAcasă

New products

No new products at this time