Categorii

Specials

All specials

 

C abluri CCTV

O scurtă trecere în revistă a UTP
...

 

CCTV кабели ... Краткий обзор

 

Ca semnale propaga prin cablu și elementele de structura sa au nevoie de protecție. În funcție de disponibilitatea unui anumit tip de protecție - electric, chimic, mecanic - determina specia de tehnologie. Sârmă panglica aplicate perechi individuale, denumit "protectie" (un termen rusesc - de screening). Împletitură, se aplică întregului cablul ca un întreg, sunt denumite "Screening", care corespunde cuvintelor rusești pentru "partajare de ecran".

 

CCTV кабели ... Краткий обзор

 

Pentru a prelungi funcționarea și protecția conductoarelor de cupru de la oxigenul atmosferic sunt folosite ca folie de aluminiu și film aluminizată, denumit "Foiled" - folie. Proprietățile electrice și mecanice ale foliei de cablu aproape nici un efect. În plus, protecția poate fi solicitată, de exemplu, lumina soarelui - suplimentar teacă de polietilenă neagră, în timp ce termenul "Double Jucket".

Unshielded Twisted Pair (UTP Ing - Unshielded Twisted Pair). - Fără ecran de protecție;
Dejucate Twisted Pair (Ing. FTP - Foiled perechii de fire răsucite), de asemenea, cunoscut sub numele de F / UTP) - este un ecran extern comun, sub forma de folie;
Ecranat Twisted Pair (Ing STP - torsadat ecranat.) - Există o protecție sub forma ecranului pentru fiecare pereche și ecranul extern comun într-o grilă;
Folie ecranat perechii de fire răsucite (Eng S / FTP - ecranat Foiled perechii de fire răsucite.) - ecran extern de panglica de cupru și fiecare pereche în folie panglica;
neprotejat ecranat perechii de fire răsucite (Eng U / STP - Unshielded ecranat perechii de fire răsucite.) - fără un ecran extern și fiecare pereche în folie panglica;
protejat ecranat perechii de fire răsucite (SF / UTP -. sau engleză ecranat dejucat Unshielded Twisted Pair) .Otlichie din alte tipuri de perechii de fire răsucite este prezența unui dual-screen extern din panglica de cupru și folie.

 

Ecranarea asigură o mai bună protecție împotriva interferențelor electromagnetice, atât externe și interne, etc. Întreaga lungime a ecranului este conectat la cablul de scurgere goale, care combină ecranul atunci când secționare cu îndoire excesivă sau întindere a cablului.

În funcție de structura de conductoare - Cabluri utilizat simplu și eșuate. In primul caz, fiecare fir (conductor) constă dintr-un singur fir de cupru, iar al doilea - din mai multe fire răsucite.

 

CCTV кабели ... Краткий обзор

 

Cablul pe o singură fire nu implică contact direct cu perifericele conectate. Aceasta este, de regulă, este utilizat pentru instalare în conducte, pereti etc. urmată de prize de terminare a apelurilor. Acest lucru se datorează faptului că sarme de cupru curbe destul groase și cu frecvente rupe ușor. Cu toate acestea, la "plonja" în socluri puncte de astfel de panouri sunt venă potrivite nu a putut fi mai bine.

La rândul său, cablul irecuperabile nu tolerează "plonja" în panourile mufe prize (fire subțiri sunt tăiate), dar se comportă remarcabil când îndoire și răsucire. Mai mult decât atât, un toroane are o atenuare de semnal mare. Prin urmare, cablu spiralat este folosit în principal pentru fabricarea de patch cord-uri (Ing. Patchcord), conectarea perifericelor cu rozete.

Cablul este format din fire răsucite papa Papy, răsucite unul în jurul celuilalt și, în același timp învârtit în jurul celeilalte pap, în cadrul aceleiași shell.
Perechi torsadate sunt protejate sau neecranate, solid și eșuate.
Solid (mai stringente) sunt utilizate pentru construirea rețelei trunchi (de exemplu, între camere diferite în aceeași clădire).


CCTV кабели ... Краткий обзор

Irecuperabile (flexibil) sunt utilizate pentru a conecta calculatoarele utilizatorilor pentru liniile principale sunt realizate patch cord-uri.
Se recomandă să utilizați de înaltă calitate cabluri torsadate cincea categorie. În acest caz, cablul (în izolație exterioară) este de patru perechi torsadate, adică 8 conductori. Utilizarea unor astfel de cabluri în considerare perspectiva trecerii la rate de date mai mari (Fast Ethernet 100Mbps 100Base-TX).

Cabluri torsadate ecranate trebuie utilizată pentru linii de mucoasei exterior (suspensie). În unele cazuri, este posibil pentru a recomanda utilizarea de cabluri ecranate pentru organizarea liniilor și a captuseala interioara:

când se pare că impactul posibil de echipamente mari, instalate în sala de pe liniile de semnal ale cablului și / sau

cazul în care consumatorul este foarte preocupat de posibilele efecte ale liniilor de semnal de radiații electromagnetice ale cablului la echipamentul sau organismelor plasat în camera (aceste considerente pot fi luate în serios numai atunci când se utilizează protocoale de mare viteză, Fast Ethernet 100Mbps 100Base-TX și ATM 155 Mbps).

În toate celelalte cazuri se recomandă să utilizați perechii de fire răsucite neecranat (UTP).

 

CCTV кабели ... Краткий обзор

 

.Cabluri ecranate sunt disponibile în versiuni diferite, cu panglica ecran (STP), folie ecranat (FTP), diverse opțiuni pentru consolidarea (dublu) ecrane (SSTP, SFTP). Țineți minte că diferite companii folosesc versiuni diferite ale notație pentru a descrie ecranarea cablului moduri. Pentru majoritatea aplicațiilor, este suficient de a utiliza cabluri cu un singur ecran (STP sau FTP). Și pentru a taxei într-adevăr greu să se aplice îmbunătățite ecrane (duble).

Pentru toate liniile ecranat cablu torsadat la un moment dat pe ecran ar trebui să asigure pregătire a ecranului.

 

Sursa: WiKi,  internet,  www.paza.md


AcasăAcasă

New products

No new products at this time