Categorii

Specials

All specials

 

Tehnologia AHD

Sinopsis ...

 

AHD tehnology

Tehnologia AHD: calitate 720p / 1080p de a convinge 500 de metri, fără întârzieri și pierderi.


Piața modernă a sistemelor de supraveghere video ofera o gama larga de modele de echipamente si solutii construite pe diferite tehnologii, precum și familia de tehnologii, cum ar fi: CCTV, HDCCTV, IP. Deci, sunt foarte populare HDCCTV familie tehnologie, mai 7. Toate acestea ceva diferit, ceva asemănător, fiecare are avantaje și dezavantaje. Nu este de mirare într-o astfel de varietate de dificil de a alege foarte tehnologia care corespunde echilibrul dorit de costuri, fiabilitate, calitate, simplitate, și va satisface nevoile specifice ale clientului.
Pentru a înțelege această diversitate de tehnologii, în acest articol vom compara pe scurt tehnologiile care merită o atenție specială și detalii AHD tehnologie.

AHD tehnology

Principalele caracteristici ale AHD tehnologie


Imagini de înaltă calitate la o rezolutie de 720p / 1080p


Tehnologia foloseste un semnal de scanare progresivă în formarea și separarea luminanță și Chroma componente ale semnalului analogic: permite de a elimina motion blur și flicker, pentru a îmbunătăți reproducerea culorilor.

AHD tehnology

Conexiune de încredere și ieftin

 

 

 

Tehnologia de transmisie de date AHD nu cerințe ridicate pentru calitatea cablului coaxial. Prin urmare, transmiterea se poate folosi nici un cablu, în care există disponibilitate, inclusiv combinație.

 

Gama de ridicat de stabilire a rețelelor fără pierderi de calitate


La o distanta de 500 m video este transmis fără pierderi de calitate.


AHD tehnology


Video de calitate fără întârzieri
Absența caracteristică întârziere semnal de sisteme IP.Aplicarea universală


DVR-urile AHD poate funcționa în trei moduri, și anume, cele trei tipuri de camere: standard, analog D1 / 960H, aparate AHD și camere IP. Acest lucru vă permite să conectați la DVR AHD deja instalat la site-ul PA și / sau camera video analog standard.

 

AHD tehnology

 

DVR-urile AHD pot fi ușor încorporate în sistem de supraveghere video existent, în același timp, în funcție de viteza de modernizare a camerei analogice vechi poate fără nici o dificultate se înlocuiește cu AHD camera video.
DVR-urile AHD sprijini de lucru cu serviciile cloud și sisteme CMS care oferă control de la distanță a sistemului; permite pentru a controla dispozitivele PTZ au intrări și ieșiri de alarmă, să sprijine capacitatea de a backup și mai multe ieșiri video.

 

 

De oriunde din lume nu poate de la distanță, prin Internet sau Intranet, iar în unele cazuri, reteaua locala, gestionați, configurați / menținere, primesc arhive video de sisteme de supraveghere mai multe la mai multe site-uri (limitat doar de numărul de imagini video afișate simultan pe un singur calculator, și anume . poate monitoriza simultan până la 64 de videoclipuri 64 camere video).

 

AHD tehnology

 

Pe un PC, laptop sau tabletă trebuie să fie instalat sistemul CMS. În sistemul CMS conține adresa de DVR la care doriți accesați. DVR-urile pot fi instalate pe orice site-uri la distanță geografic care sunt conectate la rețeaua locală, Internet sau Intranet.


Modernizarea sistemului existent, fără costuri suplimentare

Ușor de instalare, punere în funcțiune și întreținere. Costul de sisteme echipamente AHD comparabil cu costul de sisteme de supraveghere video standard analogice echipament.

 


 

Compatibil cu toate marcile de echipamente de

Tehnologia HD este deschis pentru toți producătorii, care permite clientului de a alege echipament AHD de la diferiți producători concurenți fără a se preocupa de compatibilitate.


Sursa: WiKi,  internet,  www.paza.md


AcasăAcasă

New products

No new products at this time