Categorii

Specials

All specials

 

Montarea și instalarea de supraveghere video

 

Монтаж и установка видеонаблюдения

 


Nu te temi serios pentru siguranța bunurilor lor? În mod constant de gândire cum să vă protejați de furt sau furt de cazuri? Să fie apartament sau garaj, și, poate, depozite. Cel mai bun sistem de securitate în acest caz este de a instala sistem de supraveghere video. Acesta este considerat cel mai eficient de acest gen.
Prin achiziționarea unui sistem de supraveghere video, trebuie să vă gândiți în primul rând despre cel mai important - este instalarea de supraveghere video. De fapt, procesul de instalare video este destul de complicată și consumatoare de timp. Și, ca în orice proiect de afaceri complex realizat inițial sisteme de supraveghere. Aceasta ia în considerare toate nuanțele: prezența electrice, cablare, impactul condițiilor naturale.


Монтаж и установка видеонаблюдения

 

Există trei moduri de bază de montare de sisteme de supraveghere video:


instalare normală


asamblare Complex


montaj standardDiferențele de instalare sunt semnificative și fiecare are propriile sale nuanțe. În orice caz, atunci când instalați sisteme de supraveghere video trebuie să consulte specialiști. Numai în acest caz, va va oferi o protectie completa, de încredere.
Deci, în primul rând, în funcție de unde va fi instalat supraveghere video, este necesar să selectați camera corespunzătoare. Puteți, fără frică, să se bazeze pe personalul nostru, care știe un judecător bun și să aibă grijă că veți obține ceea ce ai nevoie pentru tine.
Avem produse de culoare și camere alb-negru (IP, AHD, Analog- video camere de zi  și camere de noapte viziune dome (interior) și în aer liber), camera foto modular videoglazki rotativ cu carcasă obiectiv interschimbabil, camere video miniaturale cu construit Lens, și colab.). Instalarea de supraveghere video poate fi efectuată în parcări, zone comerciale, depozite, institutii bancare, în apartamente, case de tara - care este absolut pe obiecte.

• În casele de instalare CCTV - este în primul rând o apărare împotriva hoti de apartamente. Aplicați ascuns, neambalate (construit în orice mobilier de origine), camere video miniaturale, videoglazki. Din scandalagii în holuri și în fața a le folosi Dome, CCTV, camera stradă. În acest caz, puteți vizualiza video de arhiva si fotografii de imprimare infractori. Deci accelera activitatea poliției, și este foarte probabil că, fără această afacere informații valoroase și să nu fie deplasat înainte.
• angajarea unui baby sitter, teama pentru copil? Totuși, la urma urmei, nimeni nu poate garanta pentru calitatea de bona profesionale sau menajera! Doar obligarea instalarea CCTV și să fie liniște. În acest caz, este recomandabil să se facă instalarea CCTV cu dispozitive de înregistrare audio. Astfel, puteți afla, de exemplu, cât de repede și modul în care aceasta a răspuns la strigătul unei baby sitter.
• În centre comerciale și instalarea de magazine de mare de sisteme de supraveghere video va proteja compania dvs. de pierderi, care sunt în principal cauzate de furt. Angajații de servicii de securitate in timp real, pot urmări persoanele suspecte de pe ecran, crescând în mod repetat imaginea, și a vizualiza clipuri video stocate în arhivele sisteme de supraveghere video, și imprima imagini pentru trimitere în judecată.


Tu sau de personalul de securitate va fi capabil de a schimba setările de sisteme de supraveghere video, gestionarea utilizatorilor, ajutat de programe rusificare și interfață simplă. Printre video caracteristici comune nota vedere în mod multiscreen (în acest caz, ca și în crearea de sisteme, video și înregistrări audio nu se opresc), control PTZ și camere fixe (zoom, urmărirea obiect, stocarea informațiilor despre el și apoi recunoaștere). De asemenea, puteți crea dvs. de utilizatori client-proprii care au acces pentru a vedea video de pe rețeaua în diferite părți ale clădirii, orașul și țara.

Монтаж и установка видеонаблюдения

 

Instalarea CCTV nu va lua mult timp, datorită profesionalismului angajaților noștri. În afară de instalare de supraveghere se realizează prin utilizarea echipamentelor extrem de tehnice moderne. Toate acestea va asigura un debut confortabil și rapid de lucru, folosind supraveghere video și suport tehnic suplimentar.


Costul exact va fi stabilit după obiectul de testare. La un moment convenabil pentru tine, specialistul nostru va veni la facilitatea de dumneavoastră, să efectueze o anchetă și să ofere cele mai bune opțiuni pentru rezolvarea problemei.


Sursa: WiKi,  internet,  www.paza.md


AcasăAcasă

New products

No new products at this time