Categorii

Specials

All specials

IP-(Web) Camere in CCTV

 Recent, sistemul de supraveghere video a devenit din ce în ce utilizează camere IP-video. Aparat de fotografiat obișnuite care ieșiri analogice video de CIR (culoare - CCIR), a dezvoltat și standardizate în data de 30 și 40-lea al secolului trecut pentru televiziunea alb-negru, apoi în curs de formare. Mai târziu, în anii '50-'60 au fost luate trei standard de semnal video de culoare corespunzătoare a sistemului de culoare trei. Ei au fost apoi adaptate la capacitățile existente de primire, transmitere și de transport de semnal (PAL, SECAM, NTSC).

 

În prezent , există în mod fundamental noi oportunități asociate în principal cu " digital" - procesare digitală și transmitere a datelor. Prelucrare a menținut mult timp digital, și numai transmisia este încă în desfășurare mod analog. Fiecare aparat de fotografiat ar trebui să se întindă semnal de sârmă și de putere, pentru a le aduce împreună în centrul de observare, apoi le prelucrează acolo. Situația a început să se schimbe atunci când pe clădirile de birouri a început să facă LAN. Protocoale de rețea vă permit să vă conectați la o varietate de dispozitive de cablu. Aceste dispozitive trimite și primi pachete de date digitale ro adrese specifice de alte dispozitive de rețea. Dispozitive speciale de comutare a trimite pachetul dorit destinație.

 În prezent, camerele de supraveghere video IP devin tot mai populare și sunt înlocuiesc treptat camere de tip analog.

 

Sisteme de supraveghere clienților este nevoie de tot mai mult pentru a construi camere IP, respectiv, de proiectare și instalare companiile sunt nevoite să le folosească.

Datorită numărului mare de modele de pe piață ridică problema de selectare a camerelor IP pe calitatea lor, fiabilitate, aplicabilitatea unor condiții specifice.

 

 

În cazul în care camerele analogice, cu zeci de ani mai mult sau mai puțin clare și acumulate de experiență vă permite să selectați o cameră video pentru a fi utilizate în condiții specifice, fără mare dificultate, atunci camere IP deloc ușor de practică, atâta timp de a lucra cu ei, nimeni altcineva nu doar din cauza relativ tineri de tehnologie, dar, de asemenea, din cauza progresului rapid în acest domeniu. Camere IP folosit în urmă cu doi ani, un an în urmă și acum - e camera cu totul diferit. Practica arată că se schimbă la fiecare camere generație an, și schimbări drastice au loc atât în ​​bine și în rău .

 

IP CCTV IPC 2011 Wireless

Preț: $ 123.75


Model

IPC-2011W

Procesor

CPU

ARM 9

Matrice

Sensor

1/4" color CMOS

Gestionați iluminare IR

Filter

IR-cut

Rezoluție

Resolution

1280 x 720( 1 megapixel)

Lentilă

Lens

Fix 3.6mm

Pan/Tilt

pas cu pas

Control IC smart driver

Unghiul de rotație a camerei

Pan/tilt

Pan 270°(orizontală) Tilt 120°(vertical)


Conduce

motor pas cu pas

Video

Codec

H.264/MJPEG Dual Stream


rata de codificare

fluxul principal 128kbps~4.096Mbps

fluxul Extra 128kbps~1024kbps


Cadru

15fps (VGA),30fps (QVGA)


Rezoluție

1280x720(720P),640x480(VGA),320x240(QVGA),

160x120(QQVGA)


Oglindire

Vertical / orizontal


Rata de reîmprospătare

50Hz, 60Hz and outdoor


Setări video

Luminozitate, contrast

Audio

Control

Suportă două căi de comunicare (fără difuzor încorporat)


Format de compresie audio

ADPCM


amplificator

Suporta amplificator activ extern

Depozitare

SD карта

32Gb max


Fișierele de pe cardul SD

Suportă descărcarea de fișiere de pe cardul SD


format video

Format AVI cu sunet


Moduri de înregistrare

Alarma, continuu, mișcare

Ethernet

Ethernet

RJ-45  10/100Mbps


protocoale

HTTP,FTP,TCP/IP,UDP,SMTP,ARP,ICMP,BOOTP,RARP,

DHCP, PPPoE,DDNS, UPnP,GPRS ,RTSP


WiFi

IEEE 802.11b/g/n;WPS


standardele

Wi-Fi

802.11b: 11Mbps(max)
802.11g: 54Mbps(max)
802.11n: 600Mbps(max)


Protocoale de Securitate

Support WEP / WPA / WPA2 Encryption


Aplicații mobile

mobile Java 2.0 platform 、IOS、android 、

blackberry


E-mail

Gmail、hotmail、yahoo mail


Accesul la camera de

MSN

Sursa

Adapter

AC/DC 220/ 5V/2.0A


Power

5.5 W (max)

Condiții de funcționare

Temperatură

0° ~ 55°C (32°F ~ 131°F)


Umiditate

20% ~ 85%


Temperatura de depozitare

-10°C ~ 60° (14°F ~ 140°F)


umiditate

depozitare

0% ~ 90% (не ниже 0° С)

limbi

English, Русский, Japanese, Simplified Chinese

greutate 600 грамм.

În plus,

culoare

white


Dimensiune (mm)

120*100*100мм.


lumină IR

8-12 метров с 11 Ф5 IR LED


iluminatul birourilor

Off manual / auto

Browsers

IE,Firefox,Google, Safari browser .

sistem

compatibil cu

Windows XP、Windows2003、Windows 7、

Windows Vista、IOS

certificate

CCC CE FCC ROHS ISO

furnizat

Adaptor de alimentare × 1, × 1 suport, elemente de fixare × 1, cablu Ethernet x 1, Antena Wi-Fi × 1, CD × 1

 

Nu există nici o "universal» IP-camere și selecție model de aparat foto este întotdeauna determinată de condițiile specifice de aplicare a acesteia. Camera IP ar trebui să își îndeplinească sarcinile, care pot varia foarte mult. De exemplu - supravegherea video de la birou, de pe perimetrul obiectului, etc Camera trebuie să aibă un raport bun calitate / pret.

 

Prima calitate a imaginii, fiabilitate, codare video de calitate, performanță stabilă, construi de calitate, caracteristici și stabilitatea software-ul furnizat împreună cu camera sau vândute separat și prețul. Calitatea imaginii depinde de camera IP de calitate senzor de imagine, lentile și encoder. Calitatea imaginii este determinată de rezoluția CCD, sensibilitatea, reproducerea culorilor, raportul semnal / zgomot, etc.

Rezoluția matrice modern este împărțit în standardul (definit de 720x576 PAL standard de, sau este 640x480) și megapixeli (1, 1,3, 2, 3.5 megapixeli, etc).

 

 

Cu cât rezoluția, mai multe detalii în imaginea este disponibil, imaginea mai mult vizual bogat. Castiga camere megapixeli este în creștere rapidă în următorii câțiva ani trebuie să depășească standard camerele rezoluție cota, deoarece utilizarea acestor camere are multe avantaje în calitatea imaginii.

 

Matrice împărțit tehnologie de fabricație de CCD si CMOS, iar camera CCD folosită în mod tradițional camere analogice (care au avut probleme cu întrețesut și deinterlacing) și CMOS au proliferat, împreună cu camerele IP.

Matrice CCD mai scumpe, dar oferă, în general, o calitate a imaginii mai bună decât CMOS. Din cauza costurilor ridicate și limitările tehnologiei până de curând, piața de supraveghere video au fost prezentate până de curând doar matrice CCD portul cu rezoluție standard PAL.

Astfel de matrici oferă redare bună a culorilor, sensibilitate excelenta, interval dinamic larg, capacitatea de a stabili momentul în care declanșatorul este eliberat.

Ei au descoperit destul de răspândită, mai ales atunci când sunt utilizate în camere IP de exterior, așa cum există doar o sensibilitate foarte popular, interval dinamic larg și capacitatea de a conecta lentile iris (proiectare matrice CCD îl face ușor de a aduce irisului), dar atunci când sunt utilizate în astfel de celule matrice nu ar putea folosi una dintre cele mai importante avantaje de camere IP - de înaltă rezoluție.

Doar recent aparut pe piata de rezoluție CCD megapixeli. Ei au toate avantajele de matrice CCD - de culoare excelent, sensibilitate bun (până la 0.01 Lux fără acumulare gratuit), capacitatea de a regla manual timpul de expunere, conecta cu ușurință iris lens, dar în timp ce prețul lor este mai mare decât prețul la matrice CMOS, iar zgomotul este ușor mai mare decât analogice camere video cu definiție standard, din cauza dimensiunii mici de pixeli. Cu toate acestea, este un pas bun înainte în sisteme de supraveghere video IP, care să permită utilizarea în condiții de siguranță camere IP megapixel în medii în aer liber, în orice lumina cu o calitate foarte ridicată a imaginii, indisponibil pentru camerele analogice. CMOS de calitate a imaginii Senzorul o pereche de ani în urmă , a fost nesatisfăcător. Astăzi, predarea culoare în matrice CMOS sunt aproape aproape de CCD, matrici de zgomot devenit mult mai puțin sensibil îmbunătățit în mod semnificativ.


Sensibilitate în cele mai bune modele a crescut de 0.1 - 0.5 lux, care, în combinație cu un filtru mecanic IR și modul de operare zi / noapte, precum și utilizarea de lentile cu iris auto permite aceste camere în aer liber în timpul zilei și lumina artificială.


În prezent, cea mai importantă aplicație de camere 1.3-2 megapixeli. Camera mai mare rezoluție până utiliza nici o semnificație specială, ca în primele camere megapixeli, sensibilitate este slabă, în al doilea astfel de matrice este de zgomot destul de puternic în a treia necesită o lățime de bandă mare și crește volumul de arhive, în al patrulea, video, cum ar permisiunea nu a fost pur și simplu decât pe ecran - rezoluția monitoarelor moderne este de obicei mai puțin de 1980x1080, adică 2 megapixeli.


 

 

 

Producator - DAHUA, China model MPX 1000W

IP-color camera video în aer liber
Rezolutie: 1280 x 720 pixeli (1,3 megapixeli)
Sensibilitate 0.1 (Ziua) - 0.2 (Noapte) Suite
Frame rate: 30fps / s (1280x720)
Lentile: megapixeli, fixă de 6 mm.
Extras: lumini IR / AGC / BLC / IP66, mecanic filtru IR cut.

Preț - $ 150,00.Fiecare camera IP are un procesor încorporat și sistemul de operare care gestionează aparatul de fotografiat, de exemplu, în esență, un calculator - bine, ca orice echipament de calculator, camere IP poate "Freeze" și instabil. Acest lucru, atunci este principala diferență dintre camerele IP profesionale de la așa-numitele camere "multimedia".

 

 

Camerele multimedia sunt disponibile ca un produs secundar al multor producatori de echipamente de rețea telecommutation. Relația dintre aceste camere în acești producători este ca un produs, astfel încât stabilitatea așteptarea acestor camere nu ar trebui să fie. Adesea, ele sunt aproape inutilizabile pe primele versiuni ale firmware-ului, dar dacă actualizarea este disponibil, oferind o funcționare stabilă normală a camerei - marea întrebare.

Camere IP profesionale produc companie specializata in productia de echipamente pentru supraveghere video. Ele sunt abordare mai serioasă a problemei de producția și utilizarea de camere are o vastă experiență în producția de aparate pentru CCTV, pune la îndoială în mod serios stabilitatea celulelor și lipsa de "înghețare", iar aparatul foto va reveni automat la modul normal de operare evenimente anormale (pană de curent, de comunicare și etc).


Stabilitate camere IP profesionale furnizate cu ajutorul sistemelor Unix / Linux pentru core testarea camerele firmware-ului, prezența de hardware și software watchdog (caine de paza), protectie hardware de polarizare, etc De asemenea, trebuie fie protejate împotriva accesului neautorizat la camera IP, cel puțin la nivelul de protecție cu parolă și de separare de utilizatori puteri.

Pe lângă funcțiile de bază de camere IP pot avea mai multe caracteristici suplimentare - detectoare de mișcare, care lucrează cu sunet, mesajele mandrina, etc

Rezultatul analizei camerelor video IP:

  • Pentru zonele cu suficientă lumină potrivit IP CMOS Megapixel Aparat de fotografiat sau de definiție standard, în special cu cele mai noi matrici generație.
  • În condiții de lumină scăzută în interior sau în cerințe ridicate cu privire la calitatea imaginii se potrivesc camera cu standard de matrice CCD sau rezolutie megapixel.
  • Pentru iluminat stradal în prezența a se potrivi destul de standard, camera CCD rezoluție și camera megapixeli cu un senzor CMOS de ultima generatie zi / noapte, cu sprijinul de lentile auto iris.
  • Nu încercați să utilizați camera video multimedia pentru sarcinile de supraveghere video.
  • Pentru aplicații critice ar trebui să se concentreze pe stabilitatea camerele video firmware, nu Blocări și "Erori".

 

 


AcasăAcasă

New products

No new products at this time