Categorii

Cutie de montaj (cablu - canale)
și produse de instalații electrice


 

Cutie de montaj sunt un element critic al sistemelor de comunicare și de calitatea lor depinde de funcționarea stabilă de echipamente electrice și de comunicații, transmiterea neîntreruptă a energiei electrice. Garantează protecția echipamentelor de cablu impotriva impacturilor mecanice, situații extreme, impactul negativ al mediului. Cutie de montaj sunt destinate pentru instalare si utilitati de baza de distribuție electric - energie electrică, telefon, calculator, televizor și televiziune, alarma, supraveghere video, etc

Kit de instalare moderne îndeplinesc toate cerințele de siguranță, și estetica. Ei se va potrivi în orice decor . Plenumul este potrivit pentru instalarea de comunicare și rețele electrice, atât în interiorul cât și în afara clădirii. Toate canale de cabluri modernă a făcut din foc - o durabile , auto - plastic de amortizare, sau metal. Acest lucru le face rezistente la coroziune și crește siguranța în exploatare . Atunci când se utilizează cutii de montare de la cei mai importanti producatori , puteți fi siguri de înaltă fiabilitate rula sistemele electrice sau de comunicare . Sunt ușor de instalat și de opera , modern, instalare kit perfect pentru stabilire de rețele de diferite tipuri , în practic orice mediu și pentru a asigura siguranța în exploatare a acestora .

Dacă este necesar, montați dispozitivul și instalația electrică din canal de cablu preferat . Trunking în conformitate cu foc și siguranță electrică. Canale de cablu permite linii electrice suma optimă, de telecomunicații și de date ori de câte ori acestea sunt necesare. Ele sunt una dintre cele mai importante sisteme de comunicații și a sistemelor electrice. Calitatea și fiabilitatea de canale prin cablu depinde de întregul sistem. Gama include de multe ori canale prin cablu și accesorii: adaptoare liniare, teuri, colțuri interne și externe, cutii și mai mult . Generează o mare varietate de consumatori probleme alegere.

 

 

Varietate de dimensiuni, structuri și proprietăți de canale prin cablu, astfel încât în general, de orice norme comune stabilesc în mod clar tehnologia pentru a instala cutii de plastic, pur și simplu nu iese din discuție. Prin urmare, cei care vor avea de a face cu cablu - canal pentru prima data, ne putem da doar câteva sfaturi, purtând un caracter pur consultativ în natură.

Mai întâi de toate, trebuie să decidă ce dimensiune trebuie să aibă cutia. Este necesar ca toate cablurile se potrivesc vag în capacitatea sa, și a rămas o marjă, care poate fi util mai târziu. În acest canal de cablu trunchi, care se întinde de-a lungul plafonului de mai sus este mai bine să alegeți o cutie mai mare și proiectat pentru coturi verticale la prize și întrerupătoare - mai putin.

Apoi, aveți nevoie să dau seama cât de multe cutii de care avem nevoie pentru instalare? Considerăm că aceasta este vândută "bețe" standard în lungime de 2 metri, iar magazinul nu se taie. Desigur, lungimea totală a identifica mai bine cu o marjă de cel puțin 15-20 la sută. În cursul unora dintre casetele pot fi rasfatati și trimis la căsătorie, și să cumpere exact la fel și nu pot lucra.

Canal de cablu de culoare - este o chestiune de gust personal, dar trebuie amintit canalul de cablu alb este vândut într-o gamă mult mai largă decât o cutie din, să zicem, "sub copac."

Multi producatori de cutii de plastic, cum ar fi MUTLUSAN Electric, Turcia produc, cu excepția canalul de cablu, diverse accesorii pentru ea, cum ar fi capace, articulații, tranziții colț, teuri, colțuri interne și externe. Pe aceste lucruri mai bine să nu pentru a salva caseta și alegeți să care astfel de hardware-ul este vândut, așa cum se rafinează aspectul canalului de cablu și simplifică instalarea foarte mult.

 


Atunci când cumpără un canal de cablu, trebuie să acorde o atenție aproape de calitatea acestuia. Dacă dur și inegală se termină capace si cutii - nu o astfel de problemă, de blocare de slabă calitate - este într-adevăr probleme.

 

De ieftin și foarte frecvente canale prin cablu "ELEKOR", de exemplu - este destul de comună. Apoi se acoperă caseta doar în imposibilitatea de a rămâne în castel și cade, sau, dimpotrivă, pentru a închide caseta de a bate pe capac, iar lovitura toată această construcție din plastic se pot sparge, chiar dacă folosiți un ciocan de lemn.

 

Normal box trebuie să fie deschise și în siguranță mâini închise, fără unelte. Dezavantaje speciale picanterie blochează canale prin cablu face faptul aceste deficiențe sunt descoperite în momentul când este instalat caseta, cablul este prevăzută și rămâne pur și simplu închideți capacul.

Și, desigur, nu uitați despre cutii speciale de distribuție pentru cabluri în aer liber, în canalul de cablu. Ele ar trebui să fie imediat achiziționate în cantitățile necesare și în amestec cu culoarea de conducte, precum și numărul și dimensiunea deschiderilor de personal pentru intrare cablu.

Pregătirea și instalarea de cablu-canale începând de la pereții și tavanul camerei. În cazul în care acestea sunt inegale, așternut, și geometria de camere este slabă, de calitate privind instalarea de cutii de plastic, de asemenea, nu contează. Nu va fi, inevitabil, diferențe între suprafața pereților și cutii, coșuri va fi curbura, și ele nu pot fi vizual alin. Deci, în primul rând, dub și de afișare pereți și plafoane.

Instalarea de coșuri de plastic pot fi făcute atât înainte cât și după camera de finisare. Cu toate acestea, în acest ultim caz va trebui să lucreze cu acuratețe maximă - bug-uri minore nu s-au ascuns.


Apoi să decidă ce instrumente avem nevoie. De exemplu, cutia va fi tăiat? Nu există un consens. Cineva tăiere lama plastic pentru metal, cineva obține o parte frumos tăiat cu un cuțit și podkusyvat tăiat, în ciuda faptului aceste instrumente sunt de multe ori exploziile de canal de cablu. Dar instrumentul cel mai productiv pentru tăierea cutii - " Bolgharca".

Acesta din urmă, cu toate acestea, este un păcat, pentru că praful de lumină bloca absolut peste tot, de tăiere de plastic pare foarte mult. Pentru același motiv, de lucru, nu ignora aparat de respirat - praf se poate stabili în plămâni.

 

 

Pentru marcarea, puteți folosi un creion simplu, dar alegerea de instrumente și materiale de fixare depinde de pereții camerei. Pe lemn și pereți pictați, precum și Gols GCR LSU și imagini de fundal, canalul de cablu poate, în principiu, pur și simplu lipite. Prin urmare, au nevoie doar de lipici (cuie lichide, de exemplu). Este necesar doar să ia în considerare faptul că până lipici pentru a începe de stabilire de cablu și de închidere capacele nu ar trebui să fie.

Pentru montare pe perete din lemn, puteți folosi șuruburi obișnuite. Apoi, va avea nevoie de o șurubelniță (mai bună baterie), cu o bâtă de lung și subțire și un exercițiu de metale - aproximativ 3 mm. Pregătirea găuri în partea de jos a casetei, prin care șuruburi sau șuruburi înșurubate în pădure.

În cazul în care pereții de beton sau cărămidă, se va consolida cutia cu dibluri și șuruburi. Acțiuni atare exercita zasverlenny cutie de perete, marcați găurile creion, stantare-le, introduceți diblurile și fixați cutia în același șurubelnița sau șurubelniță.

Metoda este destul de supărătoare. Prin urmare, unele nu box zasverlivayut, iar peretele este forate direct prin canalul de cablu. Acesta este cu siguranta mai rapid, dar cutia poate sparge la șoc sau schimbare de foraj în timpul de foraj, și apoi trebuie să refaceți totul. Desigur, montare canal de cablu pe perete de beton, mai bine puncher braț.

Lungime de fiecare bucată de canal de cablu necesare pentru a identifica mai bine locul cu o bandă sau se aplică direct la caseta de perete acolo unde este posibil. În acest caz, este mai bine să taie fabrica de a evalua critic și, dacă este necesar, "tortsanut."

Poziția orizontală a cutiei în timpul instalării pot fi controlate de nivelul clădirii. Vertical - cu un fir cu plumb. Poate fi, de asemenea, zona de constructii util.

Cover montat cutii sunt tăiate separat și la primul numai ori ușor într-o locație separată.Chestiune separată - este performanța articulațiilor în tranziția de la vertical la orizontal. Principala cerinta de aici este că, după închiderea capacul cutiei ar putea exista găuri ochi vizibile și crevase. Prin urmare, este posibil să existe un hardware îndemână. Dar, în lipsa ei, este necesar să se recurgă la o varietate de tehnici mai forței de muncă intensivă. De exemplu, realizarea tranziției unghiular, ambele cutii pot fi tăiate la intersecția de 45 de grade, și aveți posibilitatea să tăiați pereții interiori de cutii pe lățimea lor, introducerea se box "se suprapun."

Desigur, canalul unghiular tranziție orizontală și verticală trebuie să fie de aceeași dimensiune. Pentru a efectua o "formă de T" compuși cutii au aceeași dimensiune nu este semnificativă - conductă principală în peretele de dimensiuni mari pot sapa pur și simplu o gaură suficient de mare pentru ieșirea pe.

Cel mai important lucru atunci când cutie de montaj - nu se grăbește-te și, în conformitate cu proverb bine-cunoscut, tăiate, măsurată doar în afara de cel puțin șapte ori. Grabă și impactul neglijență asupra calității muncii nu este cel mai bun mod.


 

De stabilire cabluri într-o cutie de plastic și capace de închidere

Așezați cablul în cutie nu este atât de ușor. În acest sens, este convenabil cutii cu pereții longitudinali interioare, cabluri instalate pentru a ajuta la a nu cădea din nou înainte de a închide capacul .

Secvență atunci când de stabilire a cablurilor într-o cutie este mai bine pentru a observa acest lucru: am stiva toate cablul de pre- măsurate și imediat după închiderea capacului. În cazul în care calitatea cutie de blocare, se pastreaza cablul și nu deschis sub greutatea lui . Ar trebui să depună eforturi pentru a se asigura că articulațiile nu coincid capace de locație imbinat cutii, atunci întreaga linie de cablu-canal va arata ca o singură entitate, și articulațiile nu vor fi evidente .

În lipsa de accesorii pentru cablu-canal dimensiuni și tunderea capace devine, de asemenea, responsabil și de important. Zonele cu probleme - aceleasi tranzițiile unghiulare și îmbinările în formă de "T", precum și cutie de locuri, care, în teorie, ar trebui să fie echipate cu prize.

În special, în cazul în prize nu, atunci este necesar să tăiați cutii de acoperire putin mai lung si îndoiți, astfel încât la sfârșitul rămâne închisă. Cu toate acestea, astfel de trucuri sunt doar canal de cablu de dimensiuni mici, capacul de care nu este prea greu.


Instalarea completă a canalului de cablu

Cablare în canale de cabluri îndeplinește în totalitate cerința de afaceri. Prin urmare, unul care lipici capacul cutiei după instalare, sau coase foi de gips carton cutie, nu vine în întregime corectă. Cu toate acestea locuri puf greșeli enervant și articulațiilor rele etanșare potrivit culoarea canal de cablu, este posibil. Cutii de distributie pre-formate, panouri și prize de conectare, întrerupătoare și aparate de iluminat pentru cabluri electrice în canalele de cablu nu au nici specifice.


 

Cablare în cutii de plastic - o sarcină dificilă, și forței de muncă intensivă. Dar cu rezultate corecte și precise abordare poate depăși toate așteptările, atât din punct de vedere estetic și partea tehnică.


AcasăAcasă

New products

No new products at this time