Categorii

NVR - Net Video Registration
(IP rețea DVR )

Astăzi , mai mult și mai larg de supraveghere video, monitorizarea eficientă a obiectelor care utilizează protocoale de IP-Internet. NVR este una dintre cele mai importante componente ale unui sistem CCTV. În acest caz, dispozitivul este proiectat nu doar pentru a înregistra imaginea transmisă de la camere de supraveghere video, dar, de asemenea, să joace, și nu are nevoie de stabilire, înainte de a le o sută de metri de cabluri cabluri. Ai nevoie doar de o conexiune la internet (ADSL, LAN, Wi - Fi, 3G). Mai mult decât atât, NVR este o rețea independentă ( Internet ) dispozitiv, cu locația sa unică. Datorita acestei caracteristici, serverele DVR sunt uneori numite de supraveghere video.


Producator - DAHUA, China.

4 canale DVR DH-DVR0401HF-AN - dispozitiv modern, care va ajuta la organizarea unui sistem de supraveghere video și de înregistrare video in timp real, cu D1 de înaltă calitate.

 • Codec H.264 de compresie dublu flux
 • Înregistra până la 100 cad / s pe toate canalele cu permisiunea D1/CIF
 • VGA / TV (BNC) de ieșire video
 • afișa video în timp real arhivă record de înregistrare, redare, backup si administrare de la distanță a rețelei, în același timp,
 • Interfață de rețea și de căutare inteligent
 • Management are funcții PTZ robotizate
 • Ușor de a crea copii de siguranță
 • Reacție la alarmă: a începe înregistrarea, notificare prin e-mail
 • Suport 1 HDD SATA de până la 3 TB, 2 USB
 • Встроенный веб-сервер, CMS (DSS / PSS)
 • funcția de icloud

IP Network Video Recorder vă permite să înțeleagă bine chiar și situația cea mai complexă sau controversat , oferindu-i o evaluare corectă și obiectivă . De aceea, sistemul de supraveghere video , construit pe DVR-uri bazate pe IP sunt utilizate pe scară largă , atât pentru înregistrările globale de monitorizare pentru decor și în investigarea accidentelor . Când vă conectați la monitor , puteți monitoriza evenimentele în timp real , atunci când este conectat la un PC și de pe Internet , puteți urmări obiectul de la distanță . DVR-urile sunt folosite în obiecte staționare și mobile : în zone publice și rezidențiale , birouri bancare, magazine , scoli , restaurante .


Principalele domenii de aplicare
Recorders de rețea IP folosit același scop ca orice alte aparate video, utilizand imaginea ca un (analog) Semnal digital. În viața de zi cu zi, cele mai multe IP-recordere pot fi găsite în sistemele de supraveghere pentru vizitatori și personal în bănci, super-magazine, stații de benzină și alte facilități.

Aparate de înregistrat de rețea IP eficiente în fabrici, depozite, în cazul în care permit să se stabilească de contabilitate și de control asupra proceselor de afaceri. În plus, înregistrarea video digitale și înregistrare oferă controlul asupra circulației vehiculelor în parcări, benzinării, punctele de trecere, puncte de control, organizatii, etc, fără a fi nevoie pentru a rula sute de metri de cabluri de la camere de recepționer, punctul scris, monitorizarea și gestionarea.Caracteristici

Astăzi, cererea de supraveghere video bazate pe IP, de rupere toate înregistrările care au dus la apariția unor diferite tipuri de video recordere. În prezent, există DVR-uri si servere video IP. Unele modele de DVR, o imagine cu camere de supraveghere analogice, o transformare "on the fly", într-un format prestabilit. Înregistrarea este salvată pe hard disk, și pot fi transmise prin IP bazate pe, în cazul în care DVR-ul este parte a unui sistem de supraveghere video distribuite.
În același timp rețea DVR, care lucrează exclusiv cu-protocolul IP primeste o imagine printr-o rețea locală sau pe Internet. În acest caz, conversia imaginii nu este necesară, deoarece procesarea modernă IP camera este realizată în mod independent și a semnalului într-un format specific, cum ar fi MJPEG sau MPEG-4.

 

Avantajele și dezavantajele de IP-VR (NVR)

DVR-urile sunt folosite pentru primirea și transmiterea de imagini protocoalele IP de Internet , au avantaje semnificative de peste DVR-uri convenționale. Mai întâi de toate, este de remarcat faptul că, în plus față de sistem de supraveghere video IP îndeplinirea funcțiilor de înregistrare și stocare fișiere video poate monitoriza orice obiect din punctul în care producția este organizată într-o rețea la nivel mondial, precum și orice rețea de calculatoare. Chiar și în Antarctica. Acest acces la sistemul de supraveghere poate fi pus în aplicare în modul multiplayer.
Un alt avantaj incontestabil de server de înregistrare video IP este capacitatea de a crește de stocare de fișiere și adăugarea de noi camere, care vă permite să scară sistem de supraveghere. De asemenea, trebuie remarcat faptul că serverele moderne de înregistrare IP - video vă permite să înregistrați imagini de înaltă definiție, utilizând formatele de compresie eficiente, cum ar fi MPEG - 4.


înlocuirea ușoară a hard-disk

 

Un alt avantaj care a precipitat popularitatea de servere de înregistrare IP-video, este costul de instalare relativ scăzut, ca procedura de a integra dispozitivul într-un sistem de supraveghere video este simplificată. În plus, întreținerea acestui echipament cu simplitatea și costul redus. Nu este nevoie de personal calificat.

Cu toate acestea, aceste dispozitive nu sunt doar trăsături, dar unele dezavantaje, cel mai important de care este o sarcină mare pe rețea. Transmisie continuă de filme impune cerințe severe de pe banda de rețea. Prin urmare, pentru a organiza sisteme de supraveghere utilizate pentru a transfera imagini IP - protocoale, se recomandă să se ofere o rețea separată. Acest lucru va spori nu numai fiabilitatea activității sale, dar va permite sistemului de a efectua înregistrarea video de recepție și transmitere de imagini high-definition.

 

DVR efectua problemele de funcții de bază în obiecte de urmărire. În general, sistemele de securitate moderne pot proteja pe deplin persoanelor și a bunurilor, fără intervenție umană. Caracteristici tehnice principale pentru care se recomandă caute în alegerea unui DVR:

 • calitate video;
 • format de compresie video;
 • moduri de înregistrare;
 • Numărul de canale video;
 • Numărul de canale audio;
 • dispozitivele conectate;
 • dimensiunea hard disk (puteți înlocui)

Scrie viteză de până la 100 de cadre pe secundă oferă imagini video de înaltă calitate și ne permite să ia în considerare cele mai mici detalii. Dispozitivele cu detectare built-in miscare includ activarea atunci când intră într-o zonă de cameră video vizibilitate mișcare obiect. Acest lucru vă permite să salvați numai intrarea informativ și simplifică material de vizualizare.

Formate de comprimare video sunt îmbunătățite pentru a reduce volumul ocupat de acestea. Cele mai moderne dintre acestea: MPEG4 si H.264. Imagini de înaltă definiție, mai ales în redarea unui singur cadru, îmbunătățită redare a culorilor și spațiul necesar pe disc minim a le distinge de formate anterioare (de exemplu, MPEG). DVR are mai multe moduri de înregistrare, utilizatorul ajustează pentru a se potrivi. De exemplu, înregistrarea la un anumit moment din zi sau doar în timpul senzori de urmărire în modul activ.


Producator - DAHUA, China.
NVR-800, recorder video de rețea 8 canale, se rulează Linux, care sa impus ca un sistem foarte fiabil și stabil.
DVR are toate caracteristicile moderne necesare, cum ar fi format de compresie H.264, înregistrare 720p la 200 kadr.sek.Specificatii:

Standard de compresie video:: H.264
sistem de operare: Linux
Rezoluție video HDMI: 1080P
Număr de camere conectate 720p: 8
camera video suportat: ONVIF 2.0.3
BNC videoclip: 1
redare: 4 x 720p
ieșire video VGA: 1
RCA Audio out: 1
Ieșire video HDMI: 1
Înregistrarea camere cu o rezoluție: 720p/960H/D1
Număr total de cadre pentru a înregistra:
960p: 200
720p: 200
D1: 200
Camere video de înregistrare IP 720p: 8 canale (25 cad/s. Pe canal)
Instalarea HDD de înregistrare: 1
timp de înregistrare 1 cam / 720p: 40Gb pe zi
Interfețe:
COM-purt: -
Porturi de intrare de alarmă / ieșire: -
USB 2.0 : 2
Ethernet: 1
Wi-Fi: opțiune
GSM modem: opțiune
Flux dublu de ineternet (Dual Stream): da
numărul de utilizatori: 10
Sprijin pentru managementul și vizualizarea GSM/GPRS/3G: da
Face Recognition: nu
control acces: da
De management de rețea centralizat: da
Asociație la nivel mondial DVR-uri CMS: da
Detector de miscare (built-in): da
Actualizarea software-ului: da
de control al mouse-ului: da

Numărul maxim de camere conectate este indicată de către producător. Acestea pot fi de 4, 8 sau 16. În consecință, aceleași canale de video în format digital simultan dispozitiv capabil. Număr de canale ajunge, de asemenea, 16. De obicei, înregistrarea este unul dintre ei, dar puteți cumpăra un dispozitiv în care puteți înregistra audio pe mai multe canale simultan.

Recordere profesionale Digital Video IP
(NVR) a emis cu un set de camere video color all-meteorologice au un hard-disk de până la 1000 GB (volum extensibil), care vă permite să înregistreze non-stop timp de câteva săptămâni (în funcție de calitatea înregistrării). Proiectat pentru protecția de birouri, magazine, sali de fabrică, case la tara, etc ...

 


AcasăAcasă

New products

No new products at this time