Categorii

Decizie mic o mare problemă

Ce să faci atunci când doriți să organizați un sistem de supraveghere simplă într-un birou mic , casele de schimb valutar sau în alte spații în care nu există nici un sens în cablu de stabilire , instalarea camerelor de luat vederi , DVR și de instalare , etc etc și fleacuri nevoie pentru a cumpara . El ar trebui pur și simplu să instalați un eveniment de înregistrare aparat de fotografiat în timpul zilei , dar tot ar fi bine , care ar fi în același timp și negocierile cu înregistrările client . Și ce se va lua ? Oh , nimic special . IP Camera autonomă , cum ar folosi la nivel mondial pentru a rezolva probleme specifice . Aceasta este camera IP vă oferă companiei noastre .

 

Se calculează plusurile:

+ Senzor CMOS 1 Mp, adică HD rezoluție (1280x720 px) in timpul de monitorizare, înregistrare și redare video înregistrate deja.

+ ARM9 procesor (și anume cea care este instalată pe telefonul smartphone, tabletă, etc)

+ Dimensiunea corectă a matricei 1/4" culoare naturală și natural CMOS, deci nu a fost nici o creștere a costului de aparatul de fotografiat.

+ De lucru în lumină naturală, ca și în cazul în care dintr-o dată au stins luminile nu a fost suficient de lumina sau senzor de lumină ambientală construit corect traduce aparatul foto în modul alb / negru și va include iluminare construit-IR.

+ Modul de înregistrare personalizat, de exemplu: Continuu, Program, de detectare a mișcării, precum și amestecul a tuturor modurilor de intrare în programul de la vointa.

+ Despre microfonul încorporat menționat mai sus (de modul în care există o cale pentru difuzor activ de comunicare în ambele sensuri în cazul în care există o dorință de a face o informare politic subordonat).

 

Iar acum cel mai important lucru:

++ Built-in slot pentru card SD de până la 32 GB (video de înregistrare audio și noapte în PX 1280x720 rezoluție), în cazul în care obiectul observat, în general, nu există legături.

++ WI-FI , antenă inclus în mod natural, în cazul în care nu (sau leneș), poate pentru a ajunge la Ethernet camerei (12 volți încă mai au pentru a trage).

++ Montare pe orice suprafață orizontală sau verticală (adaptor inclus din nou).

++ Pentru fanii uita nu numai la slave - pas cu pas mecanism rotativ în plan orizontal, cu un unghi de rotație de 270 de grade si unghiul de rotație vertical de 120 de grade. Lucrări (în plan orizontal) în modul automat (viteza unghiulară de rotație software selectabil), și Manual (software-ul click pe butonul).

++ Nu necesită software (în ciuda faptului unitatea vine la pachet), cu excepția pentru Internet Explorer (sau echivalent) și un instrucțiuni pagină (deși în limba engleză), care ar fi programat și controlat de acest aparat, deoarece are software și firmware destul de corect tradusă în limba rusă.

++ Spatiu pe HDD (dacă veți căuta pe Internet) să prezinte o cerere pentru dispozitive mobile iOS, Android, Blackberry, JAVA.

++ Preț (a se vedea mai jos).

 

Acum tar, pentru prețul pe care îl lipsit de valoare.

-- La fel ca toate produsele ieftine se păcate, plastic, și, prin urmare, necesită o manipulare atentă.

-- Lucrează în aer liber la temperaturi scăzute și camera video contraindicat exista pentru aceasta camera IP de acest tip.

-- Nu built-in de control zoom (de exemplu, "coliziune", izviniti jocul de cuvinte, cu privire la obiectul de observare (digital nu contează, pentru că este imaginea pixelare păcătos). Dar, din nou prețul de emisiune.

 

 

(Mai multe despre acest lucru mai jos)

Acest lucru ușor de instalat, ușor de configurat și nici un efort suplimentar acționat camera IP, ieri, vândut pentru 1650 de lei.

Dacă urmați cu atenție știrile de la firma noastra, probabil ați observat , la sfârșitul fiecărui element de știri are reduceri ceas remarcabile.

 

PANA LA 31 august 2013 PENTRU 1485.00 lei toți cumpărătorii

 

P.S.

Vezi această unitate în funcțiune la momentul în care se poate avea doar la birou, la adresa:. Chișinau, str. Academia 1 (Telecentru), Biroul 143. Există, poate, de asemenea, cere noi întrebări pe care le-ați acumulat în timp ce citind știri.


AcasăAcasă

New products

No new products at this time