Categorii

Specials

All specials

Ce este un obiectiv varifocal?
Alegerea este a ta ...

"Varifocal", numit acest tip de obiectiv este un dispozitiv mecanic, locația și forma de lentile optice, care vă permite să schimbați manual sau automat distanța focală, schimbând astfel unghiurile și scara viewport selectat.

 

Cu alte cuvinte, cu ajutorul autorităților de reglementare speciale, creșterea sau reducerea distanței dintre lentilele obiectivului, puteți mări sau micșora de observare dumneavoastră . Aparate foto cu lentile varifocale puțin mai scump , dar permite mai detaliate și mai ușor pentru a regla unghiul dorit, și, prin urmare, limita obiectului observat. Un exemplu frapant de aparatul de fotografiat cu obiectiv varifocal pot modela DSC 4955 EF . Gama de variabile distanța focală, care se va desfășura acest aparat foto este de 2.8 - 12 mm , acesta este unul dintre cele mai populare valorile din supraveghere video. În schimb, obiectivul varifocal există o clasă mare de lentile statice a căror lungime focala nu este reglementată și este întotdeauna fixă ​​. Aceste obiective sunt utilizate atunci când este necesar pentru a supraveghea forma generală de statice , nici o modificare azonei de supraveghere . Camere cu un obiectiv fix ar trebui să fie utilizat cu precauție și să încerce mai multe opțiuni de camere cu lentile de diferite optica cu distanță focală , înainte de a ajunge pe una .


Domeniul de focalizare

Distanța focală - este cel mai important parametru de orice obiectiv care arată cât de departe și cât de mare poate viziona o cameră video. C punct de vedere tehnic distanta focala - este distanța dintre matricea camerei și punctul cel mai din afară al lentilei. În funcție de domeniul dorit de vedere, distanța focală poate fi larg, de exemplu, 2,8 sau 3,6 mm, sau o mare directivitate - 12 mm, 16 mm și așa mai departe.


Unghi larg este important în acele cazuri în care este necesar pentru a respecta o suprafață mare, cu detalii de obiecte de la distanță nu este important. De exemplu, atunci când se iau puncte de control, porti, intrari, locuri de parcare folosite cu lentile cu unghi larg funcționează pentru a acoperi cât mai multe domenii și obiecte de pe ea în consecință.


Sunt necesare obiective axate strict în cazul în care aceasta ar trebui să fie vizibilă în mod clar nici un obiect static cu cea mai mare claritate posibil, detaliile și scalarea. De exemplu, pe casele de marcat din supermarket-uri (de fixare produse de scanare și tranzacțiile în numerar), bănci (operațiune de schimb fix), în coridoarele de rezidential, birouri si spatii industriale folosite doar astfel de lentile.

 

Și aceasta nu înseamnă că un obiect este necesar să se utilizeze un singur tip de camere video. Foarte multe ori, aceasta este defalcat sistem de supraveghere video, care utilizează camere cu diferite lentile și specii focale pentru fiecare obiect.


În cazul în care se aplică lentile varifocale?

Datorită versatilitate, lentile varifocale sale cu o distanță focală utilizat pe un număr foarte mare de obiecte.

În principiu, pentru ei nu există restricții cu privire la caracteristicile, singurul lucru, aveți nevoie pentru a selecta camera buna - supraveghere de exterior cu carcasa rezistenta la apa, de exemplu, DSC 8036 EF.

 

Pentru utilizarea în interior de protecție shell nu este la fel de important ca și sensibilitatea, astfel încât să putem recomanda modelul DSC 4955 EF.

 

Alegerea obiectiv varifocal ar trebui să-și asume aproximativ ceea ce gama de lungime focală aveți nevoie. Acum, rar pentru a găsi o cameră video cu lentile, gama de distanța focală, care este mai mult de 10 de unități.

 

Dacă te îndoiești de aparatul de fotografiat cu lentile pe care o alegeți - fixă sau varifocal, este mai bine să rămână pe varifokale, așa că va reduce riscurile la un nivel minim și nu se va schimba ulterior aparatul de fotografiat sau optica.


AcasăAcasă

New products

No new products at this time