Categorii

Specials

All specials

Permisiunea de comparație
camerele analogice și camere IP


 

Clienții care cere de multe ori ceea ce soluție este cea mai potrivită pentru sistemele lor de supraveghere specifice. Alegerea rezoluției potrivit pentru caracteristici de camera de supraveghere de multe ori asociate cu expunerea și scopul dorit.
Intelegerea diferentelor dintre camerele analogice și IP-camere este important în alegerea echipamentului de supraveghere potrivit.


 

Soluții CCTV pentru camere video analogice


Pentru camerele analogice standard, măsurată rezoluție TVL. Cele mai convertizor analog camera este în intervalul de 420 - 700 linii TV ( TVL ). Deși 420 TVL este considerat scăzut, utilizarea unor astfel de camere în activități înguste pe distanțe scurte oferă imagine video de bună calitate. Nu este corect să se presupună că o cameră video cu rezoluție scăzută - ultimul secol și utilizarea lor nu este logic. Pe zone scurte și mici de camera foto cu rezoluție mică vă va ajuta să economisiți bani și veți obține o imagine destul de bun. Desigur, camera video cu o rezoluție de 600 TVL și mai sus sunt imagini de o calitate excelentă - saturație, contrast, claritate, dar ele nu sunt întotdeauna necesare într- o anumită problemă.

 

Soluție pentru CCTV DVR-uri
(rezoluție de înregistrare)

 

Camera video înregistrează imagini video, și trimite semnalul video printr-un cablu coaxial (sau prin torsadat Cat 5 cu ajutorul symmetrizers, altfel numit baluns) la DVR. În DVR, imaginea este convertită la un semnal analogic la format digital, care sunt stocate pe hard disk. Aceasta este cea mai importantă parte a lanțului . Cea mai mare camera foto puternic , nu va fi eficientă în cazul în care imaginea rezultată va fi redus direct DVR DVR . Două dintre cele mai populare rezoluție DVR - CIF și D1. CIF este definit ca 320 × 240 pixeli, D1 este de 720 × 480. Rezoluția D1 de 4 ori mai mare decât CIF. Acest lucru înseamnă că semnalul analogic de la aparatul de fotografiat este comprimat mai puțin pe care le -ar oferi mai multe detalii în imagine .

 

La selectarea DVR-ul trebuie să acorde neapărat atenție la rezoluția de înregistrare. Cei mai mulți registratori au atât, dar tind să ofere o rezoluție mai mare va reduce frecvența de imagini înregistrabile. În practică, înregistrare destul de informativ sunt obținute folosind 6 cadre pe secundă.


Rezoluția pentru IP-camere


IP-camere (inclusiv megapixeli) sunt în măsură să producă o rezoluție mult mai mare a imaginii. În primul rând, MP are o digital, astfel încât nici o conversie sau de compresie. În al doilea rând, Mpixel. Camera distribui video prin intermediul torsadat Cat 5 sau 6, care asigură un transfer mult mai mare de date.


Rezoluție camere mici IP megapixeli, de obicei, de 1,3 megapixeli, dar este încă mai rezoluție decât orice camera analog. Chiar dacă acest lucru nu este de ajuns o mare diferență față de analog, puteți utiliza camera video la 3.0 MP și acum 2048 × 1536. Aveti nevoie de mai mult? Ia-o de 5 megapixeli pe 2592 × 1944.

 

Dacă rezoluția este limitată la camerele analogice, camerele IP de supraveghere pot alege aproape orice rezoluție.


AcasăAcasă

New products

No new products at this time