Categorii

Specials

All specials

Obiecte realizate de Compania "Lisnic - Grup" SRL

 

În martie 2014, Compania Lisnic Grup s.r.l. (www.PAZA.md) a semnat un acord cu Banca Națională a Moldovei - contract de întreținere a sistemelor CCTV, control acces și sisteme de alarmă de incendiu.


BNM BNM BNM

Obiectivul fundamental al Băncii Naţionale a Moldovei (BNM) este asigurarea şi menţinerea stabilităţii preţurilor. Fără prejudicierea obiectivului său fundamental, BNM promovează şi menţine un sistem financiar bazat pe principiile pieţei şi sprijină politica economică generală a statului.

În calitate de bancă centrală, îşi orientează eforturile spre atingerea obiectivelor sale strategice, aliniate la domeniile de activitate de bază. Acestea din urmă vizează politica monetară, supravegherea instituţiilor financiare, emisiunea monetară şi sistemul de plăţi.

 

În timpul activității de la începuturile sale în 1992, până în prezent, anul 2014, de compania noastră au fost echipate cu foc și de securitate de alarmă și CCTV obiecte de importanță națională:


Depozitarul stare de valoare a Republicii Moldova

și Vault a Băncii Naționale a Republicii Moldova;

obiecte de Ministerul Securității Naționale a RM

și obiecte ale Administrației Prezidențiale a Republicii Moldova.

 

În diferiți ani, din 1992 până în prezent, în 2014, - aproape toate bancile de stat și private și sucursalele lor din țară.

Precum si diferite sedii firma, case particulare, vile ...

 

 

 

 

 


 

și mult mai mult ...

 

Compania "Lisnic-Grup" propune clienților săi un serviciu competent și consiliere, precum și acordarea de sprijin sub formă de internet linie on-line de informații, contact direct cu departamentele de Vanzari si de servicii pe mai multe canale numărul de telefon 14901, un număr unic pentru Republica Moldova, precum și posibilitatea de o întâlnire personală și cu reprezentanți ai Direcției a companiei la expozitii comerciale. Toate informațiile primite de la clienții care fac obiectul analizei în curs, astfel încât acesta este un stimulent puternic pentru dezvoltarea și îmbunătățirea societății noastre.

 


Încă de la începuturile sale în 1992, Compania este în continuă evoluție, și, prin urmare, creșterea numărului de angajați. Atmosferă de cooperare și participare a întregului personal în procesul de îmbunătățire a companiei este unul dintre principalii factori care afectează în mod direct succesul de creștere și comercial a continuat pe piața din Republica Moldova.


AcasăAcasă

New products

No new products at this time