Categorii

Specials

All specials

"Made in China"? Da ...!

 

Secolului XXI - secolul al tehnologiilor de vârf. Multe plante și fabrici care produc diverse dispozitive electronice împrăștiate în jurul lumii. Consumatorilor de electronice oferă diferite opțiuni la prețuri diferite. Cele mai avantajoase oferte face producătorii chinezi. Prețurile lor în raport cu alte foarte diferite. Cu toate acestea, există un "dar" - "calitatea" de bunuri din China, mulți îndoială. Deci, este în valoare de cumpărare de electronice din China sau mai bine pentru a limita element de brand la nivel mondial și de asamblare de vest?

 

Toată lumea știe zicala - " Totul este făcut în China".
Există cu siguranță excepții, dar chiar și lucruri frumoase și scumpe pot, de asemenea, produse în China.
Producția chineză este cea mai ieftină din lume, astfel încât aproape toate companiile la nivel global și diverse producătorii de electronice din China este de a crea producția. În mod natural, de modelare faimosul branduri high-tehologichnaya efectuate în Coreea de Sud, SUA, Japonia sau Europa, dar adunarea are loc în China. Plata muncii și produs costul de lucru în China este cel mai mic din lume.
De asemenea, în plus față de companii globale, branduri, și există branduri locale. Multe dintre ele nu au de popularitate la nivel mondial, dar sunt, de asemenea, parte din procesul de producție. Și de foarte multe ori pe aceleasi plante colectate ca și electronice faimosul brand și chineză.

 

Fabrici mari de producție formale sunt în Shenzhen și Hong Kong, dotate cu echipamente profesionale, materiale de înaltă calitate, pentru montaj și profesioniști. Prin urmare, în prezent, China Electronics nu ocupă mai puțin de 60 % din piața mondială, iar această cifră este în continuă creștere. Principalul criteriu este prețul cel mai scăzut, în calitate de branduri la nivel mondial sunt mult mai scumpe. În cazul în care face diferența? Ideea este că o parte din costul de orice produs utilizatorul final plateste pentru marca (de exemplu, Samsung, Apple), pentru promotii si promovarea brand-ului. Aceleași produse chinezești expediate direct de la fabrica. Toate acestea afectează în cele din urmă prețul final pentru consumator . Dec , argumentele împotriva calitatea slabă a chineză Electronics neconceput și nu este un secret faptul că, în multe privințe superioare de renume mondial de brand nu numai prețul, ci și calitatea și funcționalitatea .

 

Piața chineză este în curs de dezvoltare foarte rapid. Nimeni nu a venit în lume mai interesantă noutate este lăsat nesupravegheat de producători chinezi, care, imediat preluat de la ideea și a pus-o în practică. De-a lungul anilor, tehnica chineză a demonstrat că se poate lucra mult timp și în mod fiabil și să fie nici mai rău, și, uneori, chiar mai bine decât originalul.

 

 

Până în prezent, China Electronics nu produce producătorii de bine-cunoscute. Microprocesoare și ultima generație de cele mai moderne tehnologii. Acestea diferă numai în prețul - poti cumpara un dispozitiv cu aceleași caracteristici ca și cea a bine-cunoscute branduri, dar pentru bani mult mai puțin, și acestea sunt fabricate în aceleași fabrici ca branduri mondiale originale, de multe ori, utilizând aceleași materiale și aceeași tehnologie.

 

Deci, cu privire la tehnica de "chinez" - cel mai mic preț nu înseamnă calitate scăzută!


AcasăAcasă

New products

No new products at this time