Categorii

Specials

All specials

DVR-uri hibrid

 

Hybrid DVR nu este doar un dispozitiv universal pentru evenimente de exploatare forestieră în cadrul și / sau sistemul de management în sine, uneori, e decizia corectă atunci când construirea site-uri de supraveghere video, care combină toate avantajele sistemelor analogice și digitale.Sistemul hibrid va crea sisteme de bugetare ca mici și sisteme complexe distribuite fără pierderi de calitate a imaginii. DVR-urile hibride sunt caracterizate prin aceea că sunt capabili de a servi atât analogice și camere IP. Acest avantaj competitiv și a permis să aibă loc în nișei de piață de sisteme de supraveghere video, păstrând în același timp calitățile caracteristice pentru cele mai multe tipuri de dispozitive: de înregistrare video de înaltă calitate, înregistrarea sunetului sincron, viteza maximă de înregistrare, o cantitate mare de spațiu pe disc, capacitatea de a conecta drive-uri externe, conectați multiple monitoare și mult mai mult .


Domeniul de aplicare DVR-uri hibrid

DVR-uri hibrid lucra cu succes la întreprinderile mari distribuite geografic, și în birouri și să facă față cu orice schimbare de probleme de securitate.
O parte a instalației pentru a deveni mai importantă, sau nevoie de detalii mai precise în cadrul - acest recorder este gata, ea nu are nevoie să fie înlocuite, doar înlocui sau instala IP-camere.


Pro camerele analogice, precum și producătorii bazate pe IP nu sunt încă în măsură să combine într-o singură. Dar colecta toate aceste avantaje într-un singur "centru" de procesare si transmisie de date - posibil. Poate că este o declaratie indrazneata, dar aceasta este o soluție hibridă și cea mai avantajoasă de a crea un sistem optim de supraveghere pentru dezvoltarea viitoare a afacerii. Încrezători în lor de afaceri - apoi doar un sistem hibrid.


TENDINȚE

DVR-uri hibrid întâlni sisteme de bază de supraveghere video tendințele pieței .
Pentru funcții avansate registratori includ: acces la sistemul de supraveghere, folosind tehnologia cloud, prezența de caracteristici video inteligente încorporate, capacitate mare de stocare totală ( până la 12 TB ), înregistrarea audio Synchro.
Dispozitive de sprijin de înaltă rezoluție a imaginilor înregistrate în timp real: semnal analogic - standard de 960 H, Digital - 1080p .
Cele mai multe modele în modul analogic, permite toate canalele pentru a înregistra în format 960 H.

 

 

Rezoluția 960 H permite ori și jumătate accentua imaginea fiind înregistrate, în comparație cu format D1 pentru aparate foto cu o rezoluție înaltă și un puternic procesor de tip Sony Effio, Pixim. Volumul crește ușor arhiva.


Built-in de vizualizare video, precum și servicii de cloud permite să facă fără a instala un software special conceput pentru vizualizare video pe PC.


Suport pentru tehnologie "cloud"

Una dintre cele mai importante caracteristici distinctive ale DVR-uri Intervision este de a sprijini accesul de la distanță la sistemul de supraveghere cu ajutorul tehnologiei "cloud". Acces la sistemul de supraveghere prin Internet de oriunde din lume - prin intermediul serviciului site-ului nor.

Pe Internet de astăzi, există multe, atât plătite și site-uri gratuite cloud oferind posibilitatea de a lucra cu un dispozitiv de rețea de la distanță prin numărul său de serie. Cu toate acestea, nu toate site-urile oferă posibilitatea de a crea un cont de utilizator și apoi conectați-l la două sau mai multe dispozitive.

 

 

De obicei, pentru a ajunge la un calculator la distanță pe Internet cu receptionerul în rețeaua locală, aveți nevoie pentru a redirecționa traficul de la porturile cu o adresă IP extern a router-ului la adresa IP a dispozitivului. "Cloud", deschide posibilitatea de acces ușor și simplu de a HVR, eliberarea de la a pune întrebări adresa IP în rețea și reconfigurarea router.

Pentru a vă conecta la DVR prin intermediul unui "serviciu de CLOUD " este doar necesar să se cunoască numărul de serie al registratorului - intrare «By Dispozitiv». Puteți să-l conectați la un număr nelimitat de registratori. Apoi semn "de utilizator», puteți comuta ușor între dispozitive active pentru a vedea toate aparatele conectate la acestea, de lucru cu recorder video de arhivă, schimba setările.

Sprijin pentru "cloud" este absolut gratuit, care este, de asemenea, în cele din urmă, reduce sistem de supraveghere video a costurilor de operare.

 

Analiză video

Un alt avantaj important este disponibilitatea de dispozitive hibride sistem de exploatare (IVS) integrate. Sistemul oferă o analiză personalizabil funcțional automat video, recunoasterea formelor și suport de alarme standard. În cazul unei situații suspecte, sistemul în funcție de setările pot bip de alarma, trimite un mesaj la monitor sau e-mail, includ camere video tur activa urmărire PTZ-aparat a spus, includ video.

 


Analiza video este deosebit de util atunci când o cantitate mare de informații diverse sunt consolidate într-un singur centru de CCTV și este nevoie de un set complet de teste de urmărire de comportament în diferite zone. Operatorii nu pot face față fizic, cu un control vizual de mai multe evenimente. Analiza video inteligente își asumă o parte a operatorilor, reducerea la minimum posibilitatea erorilor umane de atenția operatorului și automate caz de alarmă de blocare.

Sistem de minerit susține funcțiile de bază ale video inteligente: perimetru de protecție, obiecte protejate, detectarea de anomalii în camera video.

Protecție perimetrală (Perimetr detection). Utilizate pentru protecția perimetrului de orice complexitate. Acest lucru poate fi o linie de securitate de ferestre, usi, porti, coridoare lungi, parcare și teren agricol, șantierele de construcții, depozite, perimetre zone ale obiectelor strategice, căi ferate picturi. Perimetru de analiză caracteristică este că se poate detecta obiecte de orice tip și formă. De exemplu, o persoană poate accesa cu crawlere sau o plimbare cu bicicleta. Funcție poate să nu funcționeze pe baza unor reguli definite de utilizator.

Reguli definite de configurare zonei de detecție (o regulă pentru a determina numărul de zone) și caracterul de mișcare a obiectului. Astfel, liniile pot fi setate pentru a detecta trecerea de la stânga la dreapta, la dreapta la stânga, de sus în jos, de jos în sus, în ambele direcții, a contura - intersecția granițelor interior, spre exterior în ambele direcții.

Protecția obiectelor (Items Care). Folosit pentru a detecta deplasarea spațială a obiectelor în raport cu zona observabil. Această caracteristică se referă la situaționale și Video Analytics poate fi util mai ales în ferestrele de magazine, magazine de numerar, depozite, showroom-uri.
"Protecția obiectelor", ne permite descrie și să recunoască următoarele tipuri de evenimente: detectarea obiectelor abandonate dispărut parcare interzisă obiect.

Recunoașterea de obiecte abandonate. Folosit pentru a urmări apariția unor obiecte suspecte într-o anumită zonă. Acest lucru poate fi util pentru prevenirea amenințărilor teroriste și a altor sisteme de monitorizare de la stațiile de autobuz și de tren, în zone aglomerate, supermarket-uri, muzee.

Dispariția unui obiect. Obiect de detectare a dispărut. Definirea dispariția unui obiect, sistemul va atrage imediat atentia de paznici. Funcție poate fi utilizată, de exemplu, în muzee, centre de expoziție, locuri de parcare.

 

Parcare interzisă . Folosit pentru a urmări amplasarea neautorizată a obiectelor într-o anumită zonă. Atunci când detectează un obiect nou, sistemul va alarma imediat. Caracteristică poate fi util, de exemplu, în sistemele de supraveghere video "City Safe" pentru a detecta parcare necorespunzătoare pe carosabil sau în zona pietonală.


Detectarea anomaliilor de camera video (Abnormal Video Signal Diagnosis). Utilizate pentru a urmări anomalii domeniu anomalie semnal de luminozitate, zgomot de detectare, atârnă imagini, pierderea semnalului, schimbări de scenă, interferențele antropice. Funcție permite identificarea încercări de a încălca intrus revizuire aparat de fotografiat, evenimente cu nici un semnal de la aparatul de fotografiat, defocalizare video de săraci sau de a schimba direcția de supraveghere. Permite pentru a detecta vina, oferă una dintre funcțiile de bază de supraveghere video - păstrarea video de calitate.


Folosind algoritmi de data mining în sisteme de supraveghere video, permițându-le astfel să crească eficiența prin reducerea poverii asupra personalului și a minimiza factorul uman, spori oportunitățile de răspuns în timp util și, în consecință, pentru a accelera soluționarea problemelor ce țin de protecția împotriva tuturor tipurilor de amenințări.

Ieșire video HDMI

Cea mai mare lucru despre linia este prezența HDMI - ieșire. Pe aceasta puteți transfera incompresibil flux rezoluție de până la 2560x1600 pixeli. Având în vedere că rezoluția de cele mai multe ecrane moderne nu depășesc 1920x1080 pixeli, imaginea de pe monitorul conectat prin HDMI -out, este transmisă fără pierderi de calitate. Deci, atunci când împărțirea ecranului în 16 secțiuni fiecare fereastră va permite 480x270 pixeli, care permite o imagine mai clară decât folosind ieșirea video BNC. Veți fi la fel de confortabil observa imagini în diferite moduri, split screen, inclusiv o imagine mare a camerei selectate într-o fereastră vor fi afișate la fel de bine .

 

 

Discutat despre beneficiile de DVR-uri hibride Intervision permit să vorbească despre ele ca dispozitive care îndeplinesc tendințele de bază și sisteme de supraveghere permit să creați un soluții flexibile, eficiente pentru proiecte cu diferite dimensiuni ale bugetului și nivelul cerințelor hardware.


AcasăAcasă

New products

No new products at this time