Categorii

Specials

All specials

3D-printer va lansa în spațiu


 

NASA intenționează să trimită în toamna anului 2014 de pe Statia Spatiala Internationala (ISS), o miniatură 3D printer de marimea unui prajitor de paine. Acest dispozitiv extinde foarte mult posibilitățile de echipajul ISS pentru producerea de lucrurile necesare în viața de zi cu zi și locul de muncă.

 

Imprimanta va efectua rolul unui mini-fabrică pentru imprimarea diverse obiecte mici, cum ar fi șuruburi, cutii, cuplaje, etc Utilizarea imprimantei va reduce dependența de aprovizionarea de la eliberarea ISS și Pământ pe nave de transport mai mult spațiu pentru alimente, apă, combustibil și instrumente științifice. Pentru a lucra 3D-imprimanta necesită energie electrică și de materii prime bobina doar - un fir de plastic.
Prima lansare a 3D-printer in spatiu este programata pentru toamna anului 2014. NASA a testat o varietate de imprimante, de la modele desktop pentru 300 dolari SUA si un 500.000 dolari dispozitive, capacitatea de a imprima clădirii. Toate acestea, cu toate acestea, au fost construite pentru a fi utilizate pe Pământ, și atunci când veți începe de rapel apar suprasarcină și vibrații, care pot deteriora imprimanta. Ai nevoie, de asemenea, pentru a avea imprimanta de lucru în microgravitatie diferă de la constrângerile de presiune terestre cu privire la consumul de energie și cerințele sporite de siguranta la foc.


NASA a comandat un spațiu 3D printer special, compania tineri Made In Space. În prezent, o imprimantă prototip testat de către NASA. Mici sigilate 3D-imprimanta imprimă elemente de testare: instrumente, piese din plastic, obiecte mici, cum ar fi piese de rack-uri de echipamente, etc.

Potrivit dezvoltatorilor ale imprimantei, cel mai dificil pentru a rezolva problema de dispozitive de securitate. Inginerii au reușit să creeze un sistem de gaze abductor emise de plastic extrudat, care permite utilizarea de 3D​​-imprimantă este o cantitate limitată de stație spațială. În plus, imprimanta poate imprima un spațiu propriile piese, și așa probleme pe orbită cu elementele de imprimantă nu va. De asemenea, imprimanta are o capacitate limitată de prelucrare publicate anterior și a devenit deja produse inutile în materii prime pentru produse noi.
Conform materialelor de World Wide Web.


AcasăAcasă

New products

No new products at this time