Categorii

Specials

All specials

Tehnologia HD-SDI

HD-SDI BOX camera de 2 megapixeli Full HD (1920x1080) video 1080p. 1/2.5 "senzor CMOS Progressive imagine 10 zoom optic, cu auto focus HD-SDI ieșire / Composite (BNC), Ieșire digitală, format HD. WDR / BLC / DNR / Flickerless, D / N detector de mișcare Mod /
Zone private mare video de calitate la rezoluție de 1080p.
Putere 5V. 2a.

 

HD-SDI - o interfață serială digitală de transmisie video de mare viteză (rată de date - de până la 1,5 Gb / s).

High-Definition Serial Digital Interface poate fi utilizat cu camere video care acceptă video de înaltă definiție (HD). Această interfață, de asemenea, vă permite să conectați o camera video la echipamentul de editare video, un VCR și HDTV - TV.

Exterior, acest DVR este similar cu un analog tradițional. Diferența sa principală este că acesta poate fi conectat camera video HD-SDI.


Beneficiile de HD-SDI

Până de curând, calitatea imaginii a fost asociat doar cu sisteme de rețele bazate pe IP. Astăzi, noile tehnologii permit să trimiteți cablu analog non-în pachet și o calitate a imaginii video de non-comprimat.

De tehnologie pentru a face upgrade eficient sistemul analogic și de a crea o mai perfectă. Devine posibilă utilizarea sistemelor de comutare vechi pe baza de linii coaxiale. Cu alte cuvinte, veți avea nevoie de o modernizare regulat al comunicării vechi pentru a obține complet nou sistem de supraveghere este simplu de utilizat și oferă o calitate înaltă a imaginii.
Pentru a face acest lucru , pur și simplu înlocuiți o camera video si video recorder. Comparativ cu tehnologia DVR HD - SDI ofera imagini mai detaliate. Imaginea capturată poate fi considerat o față umană sau un număr de mașină.

Instalarea și funcționarea a noua tehnologie nu are nevoie de abilități și cunoștințe speciale. Și acest lucru depinde în mare măsură pe similitudinea structurală de aparate video și camere video cu o nouă generație tehnică standard analog.

Principalul avantaj al HD-SDI cu o pierdere minimă de date de imagine și de zero întârziere, în timp ce-l vizualizați. Acest lucru face ca tehnica bazat pe interfață HD-SDI soluția optimă pentru sisteme de supraveghere video instalate, cum ar fi aeroporturi, bănci, centre comerciale, etc

Distanța și transmisie de calitate depinde de calitatea cabluri și linii coaxiale. De obicei, pentru HD fluxuri distanța maximă este de 100 m

Având în vedere toate cele de mai sus, avantajele HD-SDI, putem concluziona cererea mare pentru echipamente concepute de noua tehnologie va permite de a elimina în cele din urmă alte sisteme de pe piata, folosit înainte.

 


Spre deosebire de camerele analogice, noile camere video digitale și HD CCTV HD SDI se pot ocupa doar de 3 ori teritoriul mai mult decât predecesorii lor - camere video analogice. Astfel, se pare în loc de 30 de camere analogice, trebuie doar să instalați 10 de camere digitale sau HD CCTV HD SDI la facilitatea. De înregistrare video HD SDI permite să înregistreze o imagine de detaliu decât DVR-uri convenționale. Acest lucru vă va permite să ia în considerare numărul de vehicul sau a feței unei persoane la o distanță de peste 200 de metri.

 

Există mai multe standarde SDI:

  • SD-SDI - pentru transmiterea de video de definiție standard digital de transmisie de calitate;
  • ED-SDI (Enhanced Definition Serial Digital Interface) - video digital pentru transmiterea de calitate îmbunătățită cu scanare progresivă;
  • HD-SDI (High-Definition Serial Digital Interface) - SDI pentru televiziune de înaltă definiție (HDTV) furnizează date flux 1.485 Gbit / s;
  • Dual Link HD-SDI - pentru HDTV cu scanare progresivă, puteți trimite până la 2,970 Gb / s cu ajutorul a două conexiuni fizice la HD-SDI;
  • 3G-SDI - pentru a transmite HDTV cu flux progresiv la 2.970 Gb / s cu un singur cablu coaxial.

Aceste standarde sunt utilizate pentru transmiterea semnalelor video digitale necomprimate și necriptate (poate fi, de asemenea, încorporat fluxuri audio și / sau timecode) în echipamente de televiziune profesional. Transferul de flux de date 270 Mbit / s este posibil la distanțe de până la 300 m peste un cablu coaxial.

Standarde diferite de interfață serială digitală una ( sau mai multe ) cablu coaxial utilizeaza cu conectori BNC cu o impedanță nominală de 75 ohmi. Același tip de cablu folosit pentru video analog, dar la debite mai mari de cabluri de calitate, de preferință, mai mari. Amplitudinea semnalului de 800 mV ( ± 10 % ). Atenuarea semnalului pe distanțe lungi poate fi compensată lapartea receptorului, ceea ce face posibil transferulfluxului de 270 Mb / s pe distanțe de până la 300 de metri de fluxuri HD permise pentru distanțe mai mici - de obicei, de până la 100 m.

Pentru a transmite necomprimate digitală de codificare canal video componentă este folosită cu codul modificat fără a reveni la zero coroborat cu codare. Interfața în sine este sincronizat. Framing de un pachet de date special sincronizarea constând dintr-o secvență de unități învecinate 10 și 20 zerouri (20 noduri și 40 zerouri pentru HD).


AcasăAcasă

New products

No new products at this time