Categorii

Specials

All specials

Alarmă antifurt GSM și de control de la distanță

 

GSM охранная сигнализация и устройство дистанционного управления

Astfel de dispozitive sunt folosite în cazul în care este necesar pentru a activa sau dezactiva de la distanță echipament divers, utilaje și sisteme, folosind un apel gratuit de pe un telefon mobil.
Cum ar fi SH-5015 poate include o sirenă sau a altor senzori dispozitiv declanșat conectat la aceste intrări, și pentru a trimite imediat un mesaj SMS la proprietar.
Sistemul suportă software de management pentru sisteme de operare, iOS și Android. Utilizatorul poate controla rapid aparatul cu ajutorul unui telefon mobil, fără a fi nevoie să tastați comanda SMS.


Pentru a porni de la distanță sau în afara, nu puteți trimite SMS-uri și nu cheltui bani. Doar suficient pentru a face un apel la dispozitivul pentru a schimba modul, apelul este respins, iar echipa efectuat gratuit.

 

Dispozitivul este ideal pentru utilizarea în locații îndepărtate, unde este necesar să se implementeze o acțiune la distanță.

 

Exemple de utilizare a dispozitivului:

1. Case de încălzire de la distanță în timpul iernii:
Dacă aveți casă este încălzită de un echipament de centrale termice - ar trebui să fie incluse în golul lanț de aprovizionare (prin releu SH-5015), pompa sau cazan de gaz circulant. Și dacă sunteți casă este încălzită de radiatoare electrice, convectoare poate fi conectat la aparat multiple.
În timpul săptămânii de lucru, atunci când ești în oraș, sisteme de încălzire alimente off și de încălzire nu au de lucru. Cu câteva ore înainte de sosirea în țară te sun (sau SMS), pentru un număr care este stabilit în SH-5015, sistemul este pornit (începe să fie difuzate pompa de circulatie boiler sau de încălzire electric inclus), casa începe să se încălzească și ai venit într-o cameră caldă .

2. Răcire la distanță casa în vara:
Principiul de organizare a sistemului este aceeași ca și pentru încălzire. Numai în acest caz, sarcina ar servi ca de aer condiționat, conectat la modulul.

 

3. Management de irigații în vara:
Nu pe fiecare cabană instalate sisteme automate de adăpare pentru a păstra plantele în vreme caldă (mai ales în timpul perioadei, atunci când sunt în vacanță), puteți utiliza telecomanda de blocare GSM SH-5015.
Pentru organizarea unei asemenea necesități de sistem pentru a instala câteva dintre udarea plantelor din zonă, acesta poate fi sprinklere, spray-uri, nebulizatoare, etc Conectați furtunurile lor și pentru conectarea la pompa de apă.
Pentru a porni sistemul și care aveți nevoie pentru a apela sistemul va începe de udare. După un timp ce al doilea apel pentru același număr și se oprește de udare. Chiar în timp ce roaming aceste apeluri vor fi liber, deoarece sistemul va detecta telefonul dvs. va respinge apelul se va include pompă de udare.


De asemenea, conectat la dispozitivul de ieșire orice senzori pot fi utilizate SH-5015, în calitate de sistem de alarmă de securitate de incendiu cu funcția de încălcări SMS la facilitatea de dumneavoastră.

Gestionarea telefonului SMS-mesaje

În plus față de comenzile standard elimina sau înarmarea funcțiile de configurare a sistemului sunt disponibile si obtinerea de informatii diferite despre starea de senzori și de alarmă în sine. Lista completă a SMS-comenzi, consultați manualul de instrucțiuni.

 

De asemenea, SH-5015 poate fi pentru a asigura funcțiile de securitate stabilite kituri de alarme anti-efracție și pentru a spori capacitatea lor de a completa diverse senzori.


De control este posibil cu ajutorul de iOS sau Android (în App Store "iKeyPad").


iA


 


AcasăAcasă

New products

No new products at this time