Categorii

Specials

All specials

...................................................................................................................................................................................

 

Gadjeturi de spioni


Шпионские штучки Видеоидентификация

 

Internetul este plin de tehnologie de spionaj sugestii - ochelari cu o camera video, stilou cu microfoane, aparate de înregistrat, deghizat ca un tub de ruj, și mai mult. Mulți percep aceste lucruri sub formă de cadouri amuzante, chiar știind că limbajul a legii, acestea sunt numite "mijloace tehnice de înregistrare a informațiilor secrete", iar utilizarea lor poate fi în mare necaz.
Și acolo sunt cei care cumpara astfel de lucruri destul de în mod deliberat - pentru șantaj sau spionaj real, pentru care plătesc bani.


Mijloace de supraveghere sunt acum folosite pentru a expune soților infideli, pentru business intelligence, precum și o agenție privată de detectivi. Dar există situații în care o persoană nu are nevoie de informații pentru a face rău nimănui, ci în scopul de a se proteja. Deci, ce tehnici nu pot fi utilizate absolut, și ceea ce - poți?

Шпионские штучки

Calculatorul are un built-in camera ascunsă și recorder de voce, până la câteva săptămâni de viață a bateriei

Penale (sau administrative) sancțiuni pentru utilizarea de:

Înseamnă eliminarea informațiilor în cazul în care elementele de blocare ascunse cu grijă și camuflat sub accesoriul dispozitiv, suvenir sau lucru obișnuit.


Spy Mouse-ul

În interiorul-cartela SIM și microfonul. Funcționează ca de obicei. În cazul în care merge apel sau SMS-uri, inclus dispozitiv de ascultare. Poate reacționa la sunet depășind pragul camerei în sine pentru a apela proprietarului.


Spion stilou

Abilitatea de a scrie până la sfârșitul stud minge, dar pentru a înregistra tot ce se întâmplă la tine și din jurul tău. Capacitatea de memorie este destul de mare.


ceas
"Agent OO7"

Ei au montat audio și video înregistrator cu o foarte înaltă performanță. Cât este mai mare distanța de la care se ia imaginea, cu atât imaginea. Se poate trage în întuneric.

 

Suveniruri truc

Scrumiera și suport pentru pix. Arata ca cele mai frecvente. Montate în interiorul dispozitivelor de ascultare.

 

Шпионские штучки

 

Folosirea gratuită

Dispozitive care va ajuta obține informațiile de care aveți nevoie aproape oficial, principalul lucru este munca lor a fost vizibil. Și, în măsura în care vizibil - o chestiune secundară.


DVR buzunar

Camera video funcționează doar în modul deschis, deschide panoul de control. Totodată, mic, și prin urmare - este greu de remarcat.


DVR auto

Ca de obicei, montat pe un parbriz de vehicul. Unghi larg de vizualizare, poate fi folosit ca supravegherea unui anumit obiect.

Recorder miniatură

Undistinguished într-un buzunar, are un microfon de înaltă sensibilitate. Poate fi trecut ca răspuns la vocea. Încă nici unul de înregistrare nu a fost recunoscut mijloace care au informații secrete.


Breloc cu LED-uri

Chiar un "spion" lucru clasic, ca un pandantiv cu camera audio sau video poate recunoaște legal, cu condiția ca indicatorul de alimentare este aprins. Atunci nu va fi nici o dovada de ascundere.

Шпионские штучки

 

Ne-am dat doar un număr mic de exemple de gadget-uri spion ...

Cel mai important, să păstreze în minte, protecție 100%, nu se întâmplă.
Orice ai venit cu - acest gadget este inventat, și, probabil, deja folosit pe undeva ...


Sursa: www


AcasăAcasă

New products

No new products at this time