Categorii

Specials

All specials

Tehnologie Bright Mode permite senzorului de imagine Toshiba T4K82 trage video Full HD la o rată echivalentă cu 240 с/s

 

Технология Bright Mode

 

Toshiba a prezentat formatul senzorului de imagine T4K82 , 07 de centimetri. CMOS de tip senzor de iluminare din spate, rezoluție de 13 megapixeli are. Elemente fotosensibile dimensiune T4K82 este de 1,12 microni. Senzorul este proiectat pentru smartphone-uri si tablete. Aceasta permite dispozitivelor mobile pentru a trage video de înaltă definiție cu frame rate Full HD echivalent cu 240 с/s. În funcție de producător, suma maximă pentru industria. Probele de studiu livrările T4K82 Compania se asteapta sa inceapa in luna martie.

 

Impuscaturi la rata mare a cadrelor și apoi se joace cu frecvența obișnuită permite efectul de "slow-motion". Cu toate acestea, atunci când crește cadrul reduce timpul de expunere a fiecărui cadru, ceea ce duce la o reducere a luminozității imaginii. Expertii companiei a rezolvat problema cu tehnologie Toshiba Mode Bright, oferind o creștere de patru ori luminozitate.


În plus, senzorul include o schemă de alimentare nou, reducând astfel consumul de energie de până la 82% din energia senzorului T4K37 rezolutie 13 Mpx, acum produse comercial.


Principiu Bright Mode este în dublarea timpului de expunere ca urmare a producției de date cu rânduri alternative în loc de senzori CMOS obișnuite de tip pentru ieșire progresivă. Dublare suplimentară de luminozitate se realizează prin binning - însumarea tarifelor de pixeli adiacente ale matricei. Producător va oferi software pentru conversie video cu alternante de linii în video de scanare progresivă, fără a schimba rata de cadre.

 

Технология Bright Mode

 


În deplină rezoluție 4208 × 3120 pixeli senzor poate trage video de la 30 cadre / s. La o rezoluție de Full-HD frecvențele disponibile 120 și 240 c/s . Sub-eșantionare pentru WVGA (800 × 480 pixeli), frecvența poate fi crescută până la 480 c/s, și la o rezoluție de QVGA (320 × 240 pixeli), se ajunge la 900 / s..

 

Producția de serie a producătorului Toshiba T4K82 se asteapta sa inceapa in luna septembrie.

Sursa: Toshiba

În plus, senzorul include o schemă de alimentare nou, reducând astfel consumul de energie de până la 82% din energia senzorului T4K37 »rezolutie megapixel 13, acum produse comercial.În plus, senzorul include o schemă de alimentare nou, reducând astfel consumul de energie de până la 82% din energia senzorului T4K37 »rezolutie megapixel 13, acum produse comercial.

AcasăAcasă

New products

No new products at this time