Categorii

Specials

All specials

Compania Sony va prezenta în luna martie

3D-ochelari GDC 2014

 

Sony GDC

 

În martie 2014 gamerii vor fi afișate cască VR pentru PS4, proiectat infama de Sony. Acest eveniment important în lumea jocurilor video întâmpla la GDC de conferințe, dedicate celor mai noi tehnologii in dezvoltarea de aplicatii pentru console de jocuri. În mod natural, creatorii de casca pentru a menține intriga și ultima dată pastrat secret de prezentare a creatia lui.

 

Este de așteptat ca casca folosit în display de înaltă rezoluție a oferi gamerilor gameplay-ul de neuitat și să producă o revoluție în înțelegerea faptului că există o casca de realitate virtuală.
Zvonurile despre lansarea unui nou dispozitiv de la Sony, suficient spațiul on-line lucruri mult timp, deși în mod oficial cu privire la prezentarea nu a fost declarat. Spre deosebire de cei mai apropiați dispozitivele sale concurente - Oculus Rift, care are drept scop de a lucra cu computere personale, casca de realitate virtuală de la Sony mai mult tendința de a console de jocuri.

Faptul că Oculus Rift, care a fost sponsorizat comunitatea de gaming de pe site-ul Kickstarter, vor fi publicate în două variante.
Una pentru PC-uri, unul pentru console de jocuri video, ceea ce face în mod natural mai puțin atractivă pentru consumatori.
În această privință, deși este posibil să vorbim despre o concurență între cele două dispozitive, dar cu unele rezerve, ca publicul lor tinta este un pic diferit.

 

Sony GDC

 

Primele jocuri pentru noua casca de realitate virtuala GDC, aparent, poate fi nu mai devreme de vara din acest an de așteptat, la expoziţie Е3.
Sony a refuzat să comenteze nimic cu privire la lansarea și promovarea de dispozitiv lor de joc. Fie că s ar putea, gameri, aparent, până la sfârșitul anului 2014 va fi surprins de cele două produse de înaltă calitate.

 

Sursa: Sony


AcasăAcasă

New products

No new products at this time