Categorii

Specials

All specials

Priză de GSM

Sony GDC

 

Sensul de la priza GSM este: aparatul trebuie să fie pus într-o cartelă SIM, apoi trimite sms-o sau sunați la numărul de în final energizeaza soclu sau elimină-l.

 

Atunci de ce a inventat acest dispozitiv? De exemplu, vă decideți să vizitați vacanță de iarnă casa ta neîncălzită, vin în și strada este temperatura din casa este la fel. Camerele de încălzire care utilizează încălzitoare dura aproximativ șase ore de curs, dacă nu sunteți un fericit proprietar de aragaz. Dar, în cazul în care utilizarea dumneavoastră este priză atât de minunat, problema este pe cale de dispariție. Trimiteți un sms la ei și în schimb obține o cameră încălzită complet. Este posibil să doriți să puneți o priză în fiecare cameră.

 

Sony GDC

 

priză de GSM

Tensiune de alimentare: 220V; Putere: 2200 W;
Curent maxim: 10 amperi;
Dispozitivul are un built-in modul GSM Siemens;


Acest dispozitiv trebuie să fie incluse într-o priză de casă și se conectează la un aparat electric pentru a fi controlate de la distanță. Utilizarea GSM-modulul, care este disponibil la bord acest soclu, aparatul primește o comandă de la distanță pentru a comuta releu electric, contribuind astfel și mai mult de electricitate la dispozitivul sau nu.

Utilizatorul poate controla de la distanță priza de GSM folosind apel sau sms, folosind aceleași comenzi.

Kit adaptor.
Dimensiuni: 100 x 64 x 33 mm (cu excepția lungime furcă).

 

Sursa: INTERVISION


AcasăAcasă

New products

No new products at this time