Categorii

Antivirus anului 2014

Обзор антивирусов - 2014

 

În funcţie de diferitele laboratoare independente de software diferite produse sunt recunoscute de motoare antivirus la începutul anului 2014. Este demn de remarcat faptul că rezultatele testelor diferite diferite unele de altele şi câştigătorii de testele prea sunt diferite. Am încercat să aduc aceste evaluări într-o şi au identificat şase liderii curent de protecţie anti-virus. Începe cu sfârşitul.


 

Обзор антивирусов - 2014

6. G Data Internet Security 2014
Locul 6 în clasamentul nostru a luat anti-virus G date Internet Security 2014, a demonstrat rezultate bune. Acest produs antivirus, creat în Germania în ultimii ani, ocupă un loc de frunte pentru protecţie de la ameninţări online şi banking. Are două motor-Bitdefender şi Avast, precum ca cu tehnologia hibrid G date CloseGap cu protecţie a norului.
G date Internet Security 2014 în ciuda rezultate bune de testare, G date Internet Security 2014 are o serie de dezavantaje: fereastra de interfaţă, de exemplu, este dimensiunea maximă de orice rezoluţie de ecran, ceea ce face este incomod dacă aveţi mai multe ferestre deschise pe desktop. Când actualizaţi motorul Bitdefender frecvent se blochează şi nu este actualizat în mod corespunzător, deoarece cele mai multe de lucru ia pe un nucleu de Avast.

Performanţă-4,5 puncte (din 6 posibil).
Comoditate-6 puncte.
Apărare-6 puncte.
În total, 16,5 puncte.

Обзор антивирусов - 2014

5. Trend Micro Titanium 2014
Acest antivirus necesită o conexiune Internet permanentă protecţia la zi (updates fiecare 5-15 minute). În cazul în care utilizatorul este obligat să utilizaţi un PC-ul fără acces la Internet, utilizatorul poate obţine antivirus nu actualiza bazele de date antivirus.
Trend Micro Titanium antivirus creat 2014 în Japonia. Este destul de uşor de configurat şi riguroasă de lucru-doar instalaţi şi să uitaţi, anti-virus va funcţiona bine pe instrucţiunile şi captura toate ameninţările care detectează numai. Cu toate acestea, după apariţia virusul Trend Micro Titanium 2014 poate veni în felul lor şi activează sistemul de auto-actualizare fără ştirea sau consimţământul, utilizatorului, chiar dacă acesta a fost dezactivat.

Performanţă-5 puncte (din 6 posibil).
Comoditate-6 puncte.
Apărare-6 puncte.
În total, 17 puncte.

Обзор антивирусов - 2014

4. McAfee Internet Security 2014
Acest antivirus, precum şi produsul anterioare, a arătat rezultatul al 17 puncte în testarea. Acest produs a venit la noi din Statele Unite şi cele mai populare cu organizaţiile comerciale.
McAfee Internet Security 2014 are o funcţionalitate foarte bogat, care cel mai frecvent se referă la versiuni ale TotalProtection este de testare, defrags, PC Concasor (permanent a şterge fişiere), etc., de asemenea, complet integrat de vulnerabilităţi de sistem şi piese (şi actualizarea). Un mic inconvenient McAfee Internet Security 2014 este locaţia de butoanele de interfaţă de program.

Performanţă: 5,5 puncte (din 6 posibil).
Comoditate-5.5 puncte.
Apărare-6 puncte.
În total, 17 puncte.

 

Обзор антивирусов - 2014

3. Symantec Norton IS 2014
Prezenta decizie, cum ar fi Trend Micro Titanium: 2014, necesită o conexiune Internet permanentă pentru protecţia completă. Acelaşi lucru este capabil să identifice vulnerabilităţile din sistemul, dar unele computere Arată prea mult timp de scanare şi de detectare a ameninţărilor de virus.
Symantec Norton este 2014 elimină toate fişierele suspecte, chiar şi cei care utilizatorul se simte în siguranţă (patch-uri, kejgeny, etc.). Atunci când selectaţi scanare din programul în sine, poate îngheaţă şi incorecte de Symantec Nord IS 2014. Dar cererea are o interfaţă foarte intuitivă, şi, prin urmare, a luat locul al treilea.

Performanţă: 5,5 puncte (din 6 posibil).
Comoditate-6 puncte.
Apărare-5.5 puncte.
În total, 17 puncte.

Обзор антивирусов - 2014

2. Kaspersky Internet Security 2014
Produsul producţiei naţionale, în ciuda persistente zvonuri de požiranii toate resursele unui PC la munca prezinta rezultate foarte bune, atunci când se lucrează. Încărcare pe computer este standard, cum ar fi ESET Nod 32 antivirus sau Bitdefender. KIS merge cu actualizări şi patch-uri permanente.
Kaspersky Internet Security 2014 2014 an în cea mai recentă versiune este o interfaţă cu utilizatorul îmbunătăţită. Produsul a devenit un lider printre utilizatorii de limbă rusă, interfaţa vorbitoare de limbă rusă cu drepturi depline primul. Sistem de scanare nu ia mult timp, dar cu toate acestea după Kaspersky Internet Security tratament anti-virus 2014 necesită o repornire imediat, chiar dacă plin a scanda şi detecteze toti virusii nu este completă, deşi alegerea este de până la utilizator.

Performanţă: 5,5 puncte (din 6 posibil).
Comoditate-6 puncte.
Apărare-6 puncte.
Total-17.5 puncte.

Обзор антивирусов - 2014

1. Bitdefender Internet Security 2014
Acest produs a fost dezvoltat în România. Din păcate, cea mai recentă versiune a acestui produs înainte de acum numai versiunea în limba engleză, versiunea în limba engleză a anti-virusului a anului 2013. Deşi cei care sunt familiarizaţi cu versiunea anul 2013 nu vor vedea schimbări mari în versiunea curentă.
BitDefender Internet Security 2014 Minimalistic interfaţă intuitivă-funcţionează în două moduri: "utilizator" şi "pilot automat". Scanare a sistemului nu ia mult timp, şi dacă veţi compara cu Kaspersky Internet Security pentru 2014, locul de muncă se realizează mult mai repede. Ea ocupă o poziţie de lider pe piaţa mondială, care este confirmată de numeroase premii.

Performanţă: 5,5 puncte (din 6 posibil).
Comoditate-6 puncte.
Apărare-6 puncte.
Total-17.5 puncte.

 

Sursa: Net


AcasăAcasă

New products

No new products at this time