Categorii

Specials

All specials

O nouă sursă de alimentare fără fir, TDK

Wireless Power source

 

Tehnologia modernă De transmisie a puterii wireless este unul dintre indicatorii cele mai izbitoare ale industriei electronice. Din păcate, module de putere fără fir de astăzi sunt atât de voluminoase, care gadget-uri lor ingegrirovanii în cazuri mici nu pot fi luate în considerare. Descoperire a fost facuta de compania TDK.

 

TDK a prezentat cel mai subtire modul de încărcare fără fir din lume, grosimea este de numai 0,57 mm. Producator avut grijă de compatibilitatea acesteia cu piața comună Qi-ul standard de, care este dezvoltat de organizare Wireless Putere Consortium. Participanții la această inițiativă sunt deja mai mult de o sută de companii.

După cum sa afirmat de către dezvoltator, modulul vă permite de a difuza și de a primi putere de la o distanță de 40 mm, curentul functiune, la putere de ordinul a 0.5-0.6 A, mai mult decât suficient pentru majoritatea dispozitivelor mobile. TDK intenționează să înceapă producția în masă a modulelor în anul următor.
În prezent, inginerii lucreaza la TDK versiune mai compactă a componentei, care va fi exact cu grosimea de 0,5 mm pentru aceleași specificații.

Wireless Power source

 

Sursa: www


AcasăAcasă

New products

No new products at this time