Categorii

Spionaj pe computer

Слежка за Вашим компьютером

 

Punto Switcher, știți, probabil, programul se va schimba în mod automat aspectul tastaturii. Caracteristici ale acestui utilitar freeware care permite utilizatorului monitorizeze în mod eficient, fără achiziționarea de software specializat, dar acest lucru special puțini știu.

Punto Switcher ține un jurnal în care pentru a stoca toate informațiile tastate de pe tastatură. Elev poate vorbi pe "ICQ", scrie mesaje la "colegii", parolele și a avea acces la site-uri "greșite" - toate informațiile pe care le puteți vedea în jurnal, care, de regulă, este înregistrat în același cont.

Слежка за Вашим компьютером

 

Pentru a configura această caracteristică , procedați astfel : deschideți " Settings - jurnal" din meniul din dreapta bifați " Tineti un jurnal " , introduceți parola pentru o mai mare securitate și apăsați pe « OK » . Dacă aveți nevoie să știți parolele de tip , apoi scoateți caseta de a " nu ține o evidență a două cuvinte scurte ", deoarece în mod implicit acestea nu sunt salvate .
Acum , pentru a vedea informațiile necesare care aveți nevoie pentru a selecta elementul de meniu " jurnal Open" pentru a elimina - " . Clear Log " Această caracteristică poate fi utilă , chiar dacă nu urmați sau pentru care lucrezi la un calculator . Faptul că editoare de text se pot prăbuși în momentul cel mai nepotrivit . Toate textele pot fi apelate doar copie de Jurnal Punto Switcher .


Echipament pentru care plătesc mai bine, dar dacă este posibil sa dai pace și siguranță, apoi merita.


Keylogger Nano

Dacă nu știți ce este un keylogger, vom descrie acum. Este astfel de un mic " truc " Conector USB (PC/2), care, după introducerea -l în portul începe să înregistreze detaliile tuturor operațiunilor efectuate cu calculatorul: record de caractere tastate, toate aplicațiile deschise și pagina de browser. În acest caz, în fața ta o versiune foarte compact, care este greu de observat, astfel încât " stick" este mai bine să spate a unității de sistem. Există două versiuni ale keylogger Nano - cu Wi - Fi și fără ea. În primul caz, aveți posibilitatea să mențină un control de la distanță, în al doilea - trebuie doar să utilizați echipamentul ca o unitate flash USB protejate cu parolă .

Слежка за Вашим компьютером


Producătorul susține că 8MB este suficient de care, cu siguranță discutabil, dar aparatul este practic imposibil de distins de la tastatură USB - cord, mai ales dacă nu te uita să urce înapoi panoul de unitatea de sistem, care arata rar oameni .
În general, un lucru foarte util. În plus, keylogger Nano nu are nevoie de nici un driver pentru Windows și Linux, și Mac OS, care este un plus.
Ea nu poate fi detectat de către scanerele antivirus și externe , precum și de protecție a memoriei oferite de sistemul de criptare a datelor pe 128 de biți, deși versiunea cu Wi - Fi are o gamă mult mai mare de protecție, ci pentru plăcerea pe care trebuie să plătească.


Keylogger "Module"

Acest dispozitiv este efectiv primul. Cantitatea de memorie "bug" - 2 GB, și montat direct în tastatură, ceea ce face complet invizibil.

Keylogger "Module" nu are o interfață wireless, dar este mult mai mică decât cea exterioară "fratele" și are aceleași caracteristici ca și modificarea Nano. Desigur, "spion" se potrivesc cu greu într-o subțire, tastatura, dar de cele mai multe dispozitive se potrivesc cu precizie, în special pentru tastaturile multimedia voinic.
Pentru cei care nu doresc să demontați tastatura și de căutare pentru conectorul dorit, a inventat versiunea terminat pe baza de culoare albă Mitsumi Classis cu pre-keylogger "Module". Această soluție este mai potrivit pentru afaceri.


SmartSpyLogger

Această soluție cuprinzătoare pentru laptop-uri, dar de instalare ascuns aici, vei primi nicăieri. Dispozitiv și arată ca o unitate flash obișnuit.

Слежка за Вашим компьютером


Dar tu nu poate spiona doar pe tastatura, dar, de asemenea, să ia capturi de ecran cu frecvența specificată, comutarea ferestrelor pentru a capta și amintiți-vă chiar apăsând pe bara de bomboane touch screen și mult mai mult. Vreau doar să menționez că, spre deosebire de alte keyloggers, SmartSpyLogger ruleaza doar pe Windows.

Videologger DVI/VGA/HDMI

Cu hot-keys "spioni" am înțeles, dar există videologgery, adică dispozitive care fac capturi de ecran cu o anumită frecvență, care este, pur și simplu a crea un slideshow se întâmplă pe computer.
Dispozitivul suportă toate interfețele video populare, dar asta nu e tot - videologger elimină suport pentru rezoluții de până la FullHD 1080p, precum și WUXGA, care este în măsură să ofere o gamă largă de dimensiune imagine 1920x1200. Gadget nu are nevoie de baterii, pentru că puterea este furnizată prin intermediul USB-portul, ea nu are nevoie de drivere, precum și echivalente de la tastatură, și are cel mai important, un built-in memorie data și ora la care lucrează prin bateria internă, ​​cum ar fi BIOS-ul.


Слежка за Вашим компьютеромAparatul este compact, ca este un DVI / VGA / HDMI-cablu extern. În afară de VideoLogger are un cablu USB suplimentar pentru putere, care este necesară pentru a se conecta la un port disponibil pe unitatea de sistem, precum și USB-cheie, care este inclus - cu ajutorul ei, va fi de vizionare și de înregistrare.

 

GSM babyguard R900

Această versiune de Control GSM, care conduce o supraveghere audio ascunsă a copilului. Cu aceasta, puteți auzi tot ce se întâmplă în jurul lui într-o rază de zece metri.

Слежка за Вашим компьютером

 

Pentru a face acest lucru, introduceți o cartelă GSM Beybigard R900 SIM și a activa dispozitivul, și apoi apela acel număr. Built-in puternic baterie (10 ore de interceptarea convorbirilor telefonice, 7 zile de așteptare) și dimensiunea miniatura vă permit să instalați un bug oriunde. Acest gadget este relevant nu numai pentru copii și persoanele în vârstă, dar, de asemenea, pentru șoferul, deoarece vă permite să urmăriți locația a obiectului, care este util în cazul în care mașina a fost furată.
Exista multe "spion" gadget-uri - bruiaj semnale pen-recordere, mini camere, transmițând un semnal de tableta, dar e mai aproape de acțiuni ilegale. Dispozitive descrise mai concentrat mai mult pe securitate (personal și corporative).

Nu uitați utilizarea acestui echipament în ordine, încalcă confidențialitatea întreprinderilor și intimitatea oamenilor este o infracțiune.

 

Sursa: www.mobileresourse.ru


AcasăAcasă

New products

No new products at this time