Categorii

Specials

All specials

Adobe "Flash" este pe moarte, trăiască HTML5!

Adobe Flash умирает, да здравствует HTML5!

Exemplu joc implementat pe HTML5: găsi diferențe de la blitz

Adobe "Flash" este pe moarte, trăiască HTML5 !

În sfârșit! Ura!

Site-ul în cazul în care se mișcă totul și strălucește, nu este o surpriza. Dar cel care are toate la aceleași acțiuni sunt efectuate fără pagini atârnă de reîncărcare și elemente progresive, probabil, va multumi pe mulți. Dar este doar atâta timp cât nu doresc să renunțe Adobe Flash nu va dispărea complet, iar noul limbajul de markup HTML5 nu se ia drept locul lui.

Prea flash

Desigur - flash, o dată a dat industria de web atât de multe, dispare treptat.În parte pentru că pierde popularitate site-uri de promovare, pentru care el a fost unul dintre principalele mijloace de vizualizare de informații. Când crearea de portaluri de întreprindere dezvoltatorii încearcă să -l evite , din cauza partea rea ​​a optimizarea motorului de căutare. Într-adevăr "grele" bliț la maxim foloseste puterea procesorului, lăsând puține resurse pentru alte programe. Complică în mod semnificativ utilizatorii de navigarea pe internet în regiuni , care ocupă toată lățimea canalului. În cele din urmă, flash, ca pirat - un picior, să se bazeze întotdeauna pe flash -player, care permite accesul la bord, nu toate standardele corporative .

Tablete și smartphone-uri

Dar nu e așa de rău. Poate că cea mai mare culoare inamic - un ritm nebun câștigă popularitate tablete și smartphone-uri, dintre care multe nu joacă flash. Piața comprimat, rata de creștere de aproximativ 300% pe an, lasă nici o șansă de tehnologii "neprietenoase", pentru că un număr foarte mare de utilizatori care urmăresc site-uri și de la aceste dispozitive. Și ei vor dori, fără îndoială, pentru a vedea totul.

Web-Breakthrough

În principiu, atâta timp cât Adobe Flash nu avea alternative, el nu părea așa de rău. Dar, după cum știți, totul este relativ. Cel mai recent, rețeaua a avut un standarde de descoperire - HTML5 lansat. Și a cincea versiune - nu este doar o versiune actualizată a Hypertext Markup Language. HTML5 - o platformă completă aplicație pentru dezvoltarea de site-uri web. Folosind HTML5, puteți face site-uri frumoase, funcționale, dar ușoare și bystrozagruzhaemaya. Amator, probabil, nici măcar distinge site-ul, a făcut-up în HTML5, de la site-ul de la un fulger. De exemplu, sunt realizate în întregime în html:

http://www.apple.com/iphone/

http://www.nikebetterworld.com/

http://www.ultranoir.com/en/#!/blog/creative_html/web_3.0/

Nu cu mult timp în urmă , o reclama a apărut în Germania a interzis tableta Samsung GALAXY . Producator subliniază unul dintre avantajele competitive - de lucru cu Adobe Flash . " Nu este sigur că aceasta este în valoare de lauda , pentru ca flash" mănâncă " 80 % din putere procesor - spune Vasili Pirogov , șeful " Biroului Pirogov lui " . Acest lucru este program de greoaie și unoptimized care ne- a ieșit din anii '80 . Și toți cei care programele pe ea - adevărații eroi . Știi , având în vedere toate neajunsurile Adobe Flash , nu văd niciun motiv de ce HTML5 nu ar fi putut deveni tehnologia de bază pentru construirea de site-uri . "

HTML vinde mai mult

Adauga specifice : care ar putea fi interesat de un nou limbaj de marcare? Răspunsul la absurd este simplu : toată lumea. Creatorii de resurse web, având grijă de confortul de lucru cu site-ul. Companiile care nu doresc să-și piardă clienții din cauza periodice "goluri" flash player . Cumpărături on-line, folosind în mod activ flipping prin paginile, integrarea fragmente de imagine și alte elemente mobile. (În plus, așa cum sa menționat în " Biroul Pirogov " vânzare pe site-urile efectuate pe html, ușor mai ridicate decât Flash - versiunile). Și întreaga comunitate Internet, obosit de toate deficiențele de Flash.

"Ne-am însușit deja și de a folosi în mod activ noua tehnologie HTML5 in proiectele noastre - spune Eugene Fontalin, Managing Partner" Biroul Pirogov lui ". - Datorita te poate face site-uri frumoase ", ca in flash" fără utilizarea blițului, ceea ce înseamnă că putem crea versiuni de site-uri pentru tablete și smartphone-uri. Acum, disponibile chiar jocuri HTML5. Adevărat, în unguent nu a fost lipsită de incidente cu Internet Explorer: nu 100% HTML5 suport - o anumită funcție de tag-uri pot fi afișate incorect. Dar cred că e doar temporar. "

Odată cu apariția de dezvoltatorii HTML5 și utilizatorii au posibilitatea de a alege. O concurență sănătoasă, după cum știți - o dezvoltare motivator mare. Și, deși soarta a fiecărei tehnologii nu este cunoscut încă, cei mai mulți experți de azi prefera HTML5, este clar: a scăpa dintre dezavantajele majore ale flash, un nou limbaj de markup aproape complet înlocuit, păstrând toate punctele forte.

 

Sursa: www.adme.ru


AcasăAcasă

New products

No new products at this time