Categorii

Specials

All specials

Principalele criterii când selectaţi un monitor de CCTV

выбор монитора видеонаблюдения


Atunci când caută un nou monitor, CCTV, cumpărătorii doresc să analizeze mai mult decât doar dimensiunea. Ghidul cumpărătorului acest este un indiciu privind caracteristicile cheie să ia în considerare atunci când selectarea şi compararea diferite tipuri de monitoare.

 

Consum de energie

Ori de câte ori este posibil, selectați cu LED-uri mai bine (LED-uri), în loc de un LCD (LCD). Monitor LED consumă mai puțină energie și, prin urmare, mai ieftin de utilizat și mai mult decât ecranul LCD de aceeași mărime. Monitoare cu LED-uri utiliza până la 46% mai puțină energie pe întreaga perioadă de utilizare.

 

Eliberarea de căldură

Una dintre dispozitivul majore pană electrică este crescut la temperatura sa. Pentru a combate acest lucru, cumpărătorii trebuie să aleagă monitoare, dacă este posibil, un dispozitiv cu o sursă de alimentare externă. Aceasta va reduce în mod semnificativ de căldura generată în interiorul dispozitivului și creșterea duratei acestuia prin aceasta. Monitoare cu LED-uri generează mai puțină căldură, în comparație cu monitoarele LCD, deoarece acestea consumă mai puțină energie.


Conexiune

Monitorul este un ecran video de semnale video de dispozitive asociate cu un dispozitiv de înregistrare video. Sistemele pot fi adaptate într-o anumită măsură, de "viitor" și având mai multe intrări. Cele mai multe DVR și NVR de înregistrare să aibă acces la VGA, în timp ce unele dintre ele au conexiuni HDMI sau DVI. Dispozitive digitale mai puține folosi conector BNC analogic ca o ieșire de pe ecran, și este puțin probabil ca această tendință se va inversa. Cumparatorii ar trebui să alegeți un monitor care va oferi cea mai mare flexibilitate în viitor.

выбор монитора видеонаблюдения

 

 

Rezoluție

Atunci când cumpără un monitor, este important să alegeți un panou care va oferi rezoluția maximă la conexiune normală prin cablu. Cele mai multe HDMI și DVI rezoluții de susținere cabluri standard de 1920 x 1080 px.

 

Viitor

Noile tehnologii, cum ar fi OLED și televizoare 4K au fost lansate pe piața de consum, iar acestea pot avea un impact semnificativ asupra întregului monitoare de piață, în general. În orice caz, în cazul în care noile tehnologii devin populare, evoluțiile în domeniul de supraveghere video urmeze.

 

выбор монитора видеонаблюдения

 

Sursa: John Campbell Vigilant Vision Ltd, http://www.cleper.ru


AcasăAcasă

New products

No new products at this time