Categorii

Specials

All specials

Analog - revenirea!

Va oferim o noua gama de matrice de la Sony Exview

Noi suntem primii în Republica Moldova incepe sa vanda camere video cu noi firme inovatoare matrice SONY, cu o calitate HD și prețul de camere analogice.

Noua linie de camere analogice este o generație de HD-SDI: unele dintre dispozitivele de înregistrare video de rezoluția de scanare progresivă de la 720p la 1080p (în funcție de model și de setările curente). Fiecare camera analog foloseste tehnologia 3D Digital Noise Reduction, interval dinamic larg și 4-generație "inteligente" IR pod lumina de fundal. Datorită matricei actualizat SONY Exview, sensibilitate crescută la 10%, iar rezoluția în modul B W / poate ajunge la 700 linii TV (650 TVL - de culoare).


 

EX-View - o tehnologie pentru creșterea sensibilității de camere cu matrici CCD. Dezvoltat de Sony.

Cu această tehnologie, sensibilitatea la lumina vizibilă este crescut de două ori, în timp ce spectrul infraroșu relativ - de patru ori. În camerele alb-alb "EX-View» este de asemenea disponibil, și permite o creștere de 10 ori în sensibilitate la lumină, în timp ce costul camerei rămâne practic neschimbat.

Principiul CCD-matrice cu ExView bazat pe optimizarea joncțiune P / N, care îmbunătățește conversia fotoni în electroni. De asemenea, pentru fiecare fotodiodă, care este un punct de imagine, este de a crea lentilă mică, care captează lumina și o trimite la un semiconductor. Din acest motiv, sensibilitate la lumină și îmbunătățit de două ori pentru spectrul vizibil, și de patru ori pentru raze infraroșii (de exemplu, valuri a căror lungime variază de 800-900 nm), în comparație cu versiunile anterioare de CCD matrice.

Cu această tehnologie, utilizarea de negru-și-alb camere video a ajuns la un alt nivel de astăzi și camera de supraveghere cu o matrice de Ex-View sunt utilizate pe scară largă la site-uri în cazul în care există probleme cu iluminare.

În ciuda faptului această tehnologie este suficient de norocos, Sony practic o punere în aplicare în camerele lor, din cauza celor mai avansate tehnologii disponibile pe piata de CCTV moderne și-ip pentru a ghida deciziile în acest domeniu, dar primește dividende din vânzarea de drepturi de brevet la camerele de luat vederi analogice de cost furnizor de tehnologie CCTV.


AcasăAcasă

New products

No new products at this time