Categorii

Specials

All specials

Buton de panica cu privire la Serviciul de Securitate

Тревожные кнопки на службе безопасности

News a scris despre recenta tragedie de la școală la Moscova: " ... a fost sub paza arma nu a ispiti soarta - sărind peste elev armat, el instrucțiuni ca prescrise , presat angajații panica apel buton de securitate privat GU MVD în Moscova. " De fapt , prezențabutonul de alarmă pază a evita sacrificii și mai mari. Dar aceste butoane ar trebui să fie mai mult pentru a consolida securitatea. În cazul în care va fi dat la tot personalul școlii fără paznici excepție, administrarea, profesori, acesta va salva cea mai prețioasă - viața.

 

Butoane de panică de canale de radio de mult s-au stabilit ca un mijloc convenabil de transmitere a mesajelor de alarmă. Avantaj important al acestora este lipsa de cheltuieli financiare de aprobare sau pentru o taxă de abonament (ca în cazul GSM-canale).


Astăzi, multe companii produc butoane de panică pe piața de securitate, dar dezavantaj lor principal este că acestea nu oferă o transmisie a semnalului garantat în condiții complexe de propagare. Radio școală urban semnal trebuie să depășească o mulțime de zgomot, cum ar fi pereți, podele, etc, ceea ce slăbește nivelul semnalului. Multe butoane de panică de canal de radio existente necesită instalarea de repetoare suplimentare, ceea ce reduce în mod directfiabilitatea sistemului și duce la creșterea acestuia cost semnificativ.


Buton de panica ar trebui să fie gata pentru a transmite mesaje de-a lungul anilor și în orice condiții, cu echipamentul pentru a face față cu orice utilizator neexperimentat.


Sistemelor de tehnologie canal radio de dezvoltare sunt în mișcare înainte de furtunos. În prezent, pe piață s-au butoane canal de radio, folosind un design unic, cum ar fi tehnologia sverhuzkopolosnoy de transfer care mareste distanta de transmisie de zece ori chiar si in conditii de propagare dificile și tehnologie țopăit frecvențe (cu salt), ajută la protejarea semnalul de la un nivel ridicat de interferență.

 

Aceste tehnologii sunt folosite în serie jaf Lonta OPTIMA - RS-201TK2 (portabil) și RS-201TK3 (fix) cu o gamă unică - de până la 10 km. Pentru a folosi aceste butoane nu sunt necesare pentru a obține permise de a utiliza. Gama de stoc este nevoie nu atât de mult pentru a lucra pe distanțe mari (în practică, acest lucru este rareori necesar), cum de a asigura livrare garantat, indiferent de condițiile de interferență de semnal și de propagare. Și toate acestea fără a folosi repetoare, cu toate că seria Lonta OPTIMA le sunt destinate.

 

Pe clasice bateriile "mizinchikovyh" sistem (tip AAA) opereaza mai mult de trei ani și poate emite până la 10.000 de alarme.
Butoane și receptoare pot fi achiziționate separat sau în kituri.Echipamentul nu are nevoie de instalare complicată și de programare, și poate fi utilizat imediat după achiziționare.

 

Luați în considerare circuitul de butoane de alarmă cu privire la exemplul. Profesorii, administrația, paznicul este dat un buton de panică cu rază lungă de RS-201TK2.

Тревожные кнопки на службе безопасности

Puteți utiliza butoanele și fix instalate în sălile de clasă și în alte camere. Atunci nu se poate defini o persoană și un studiu specific, care a cerut ajutor.
La postul de securitate stabilite de mici staționare receptor RS-201RD, care primește informații de la orice număr de butoane de panică ușor de purtat. Afișaj la distanță unitate RS-201BVI informează asupra a ceea ce a venit panica alarmă buton. Apoi, pe unitatea de afișare cu LED-uri corespunzătoare.

 

Sistemul este foarte flexibil și modular. Cu soluția propusă a componentelor se poate realiza aproape orice proiect de protecție a oricărui obiect.

 

Autor: Taranenco D.
URL: www.altonika-sb.ru


AcasăAcasă

New products

No new products at this time