Categorii

La Moscova, a deschis expoziţia "Roboţi"

В Москве открылась выставка «Бал роботов»

Expozitie internationala de spectacol "Roboți" interactive deschis astăzi la Moscova. Vizitatorii spectacolul va vedea mai mult de 40 de roboți din Rusia, Germania, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii și în alte țări. Cap de afis spectacolul a fost robotul "Titan", creșterea gigant de fier de renume mondial de mai mult de doi metri, proiectat de englezul Nick Fielding. Concurență "Titan", la expoziția a fost o altă "stea" britanic - robot "Tespian", concepute de designeri de la Arte Engineer, care au avut anterior posibilitatea de a deschide un forum de afaceri cu cancelarul german Angela Merkel și premierul britanic David Cameron. A se vedea vizitatorii celebritate roboți pot Artplay de design în centrul până la 15 iunie.

 

 

Robot "Titan" a vizitat piață Danilovskij în Moscova.

 

В Москве открылась выставка «Бал роботов»

 

Între timp, în Japonia a avut loc o prezentare a unui nou robot umanoid creat de specialistii de la Institutul japonez de AIST.

Fata de robot HRP-4C a câștigat imediat pe podium.

 

 

 

 

Sony PlayStation sa remarcat din nou în afaceri de publicitate. De data aceasta nu numai prin modul de modă veche - cu o fată drăguță cu un corp-pe jumătate gol, și o abordare profundă. Fata de Kara - Android, dar milă și simpatie, nu este mai puțin și, probabil, este chiar mai mult decât dacă ar fi fost o fată obișnuită .....

 

Sursa: www


AcasăAcasă

New products

No new products at this time