Categorii

Specials

All specials

Lumina si sunet sirena

EB-163 сирена

Sirena autonome și anti-furt devenit recent o parte integrantă a protecției personale și corporative.

Proiectat astfel de sirene pentru a proteja împotriva accesului neautorizat în zona de interior a sirenei. În cazul în care zona protejata este îmbibate, există un incendiu sau altă situație de urgență - transforma întreabă de semnal. În cazul în care o sirenă de incendiu se va asigura livrarea simultană de lumina si sunet.

 

Sarcina lumina şi sunetul sirene:

  • Facilitate anti-furt. Aceste dispozitive sunt destul de mici, sunt usoare si destul de usor de utilizat se, uneori indispensabil găsi într-o situație periculoasă.
  • Protejarea spațiilor împotriva intrării neautorizate la sediul, cum ar fi atunci când ușa este deschisă prin ruperea dispozitivului de blocare exterior vizibil.
  • Set "Inele de securitate" în jurul o recreere (turism, pescuit, etc) din motive de securitate.Atunci când un situaţii alarmante 2: intermitent este semnal optic, acustic-bip sunet. Ca dispozitiv de semnalizare acustică folosit înaltă eficienţă cvasi-dinamic piezo-difuzor.

 

Până în prezent, există două tipuri de alarme - volatile şi non-volatilă.

 

 

 

.......................................................................................................................................


AcasăAcasă

New products

No new products at this time