Categorii

Specials

All specials

Supraveghere video în bănci -

necesitatea confirmată de practică.


Bank

Sisteme de supraveghere video în bancare birou mult timp a devenit o componentă cheie a infrastructurii de securitate, dar nu toate sistemele existente se încadrează scurt de cerinţele de nivel. Aici este locul unde sa creasca apreciabil, dar ai nevoie să înţeleagă specificul pieţei.


Cuvinte cheie în activitatea bancară este fiabilitate. În consecinţă, fiabilitatea tehnice a sistemului de supraveghere video ar trebui să fie operat aproape absolută. Şi, aşa cum a prezis, incidente aici, nu chiar cel mai experimentat experţi, videoclipuri nu poate fi oprit pentru un al doilea.

Primele două puncte, care ar trebui să decidă pe ce sisteme de operare va rula servere şi/sau video-înregistratoare şi ceea ce se întâmplă cu sistemul în caz de pană de curent.
Înregistratorul rulează Linux sunt în general mai stabile şi nu sunt o problema; sistemul este bazat pe MS Windows, sunt mai vulnerabile la virusi si atacurile de hacking şi se confruntă cu probleme cu timpul de sincronizare.

În cazul în care sursa de alimentare, veţi avea nevoie de un dispozitiv de înregistrare, echipat cu un built-in baterie de backup, astfel încât să evite înregistrare cel puţin celulele cheie. Dacă acest lucru nu este posibil, oferi pagina pierdute, dată şi timp synchronization; de asemenea, trebuie să reporniți manual sistemul şi componentelor sale individuale.

 

Condiţie componente de sistem de monitorizare


Una dintre cererile cele mai comune de serviciile de securitate ale sistemelor de supraveghere video, operează în sucursale bancare, este că sistemul este fundamental imposibil să notifice utilizatorului de orice probleme cu dispozitive de înregistrare sau aparat de fotografiat.

 

Bank

Cele mai moderne sisteme la un grad sau altul, prevăd supravegherea "sănătate" de componentele hardware şi software, şi atunci când achiziţionează Decizia este nici un motiv să renunţe la o astfel de opţiune utilă este să ştie că cu orice hard-disk, aparat de fotografiat, sau ventilator de racire este ceva şi ia măsuri pentru a corecta problema sau să înlocuiască componenta. În plus, dacă o politica locale legea sau Compania solicită depozitarea de materiale de arhivă într-o anumită perioadă de timp- şi în instituţiile bancare şi financiare sunt, de regulă, este starea de sistem va fi capabil pentru a vă şi iminent epuizarea rezervelor.

Apoi va avea timp pentru a adăuga la noua unitate, modificaţi setările de compresie video sau conecta tulburat Banca rezervei reţea înregistratorul video. Unele bănci preferă să păstreze sistemele lor sub controlul lor proprii, în timp ce alte poate încredința tehnice sisteme de monitorizare şi componente la încredere revânzători sau furnizorii de soluţii. Dacă veţi da această procedură în mâinile de încredere de profesionişti în bună rânduială, va fi capabil de a scăpa de serviciul de securitate deja suprasolicitate dintr-un proces foarte dificil.

 

IP-camere

Video de calitate a schimbat în mod semnificativ de la grosier imaginile alb-negru cu casete VHS. Astăzi aproape norma deveni camere IP de înaltă definiţie, vă permit să se bucure de toate plăcerile de progresul tehnologic. Chiar şi bănci, care încă mai utilizează sistemul analogic, instalat la locaţii critice, mega-pixel camere.
Cap de o bancă de Chicago a insistat pe instalarea unui sistem de supraveghere video de reţea, referindu-se la calitatea imaginilor în sistemul vechi pur şi simplu nu permite să se definească esenţa survenite înainte de camerele de luat vederi: "În cazul în care cineva începe să pack înot confesiuni de la magazin, ca mărturii pagina, acest sistem a fost doar un set de spoturi neclare".

 

Bank

 

IP camera poate face faţă, precum şi cu condiţii dificile de iluminare, precum si la variatii de zi cu zi în condiţii de lumină, de exemplu, sala de operaţie, în cazul în care deservirea persoanelor fizice. Şi la lumina de fundal de feţe şi cifrele de oameni nu sunt transformate în siluete, puteţi utiliza de camere gama dinamică (WDR).
Atunci când planifică o migrare la reţea, ar trebui să se prevadă sistem extrem de productiv de înregistrare imagini video cu un volum mare de date digitale de stocare şi rezervele de putere de calcul. Dacă aveţi de gând să înceapă cu un număr mic de camere IP, şi apoi, după cum este necesar, şi adaugă noi caracteristici, trebuie un sistem hibrid de înregistrare video, care pot lucra cu atât analogic şi digital camere. Cu ajutorul ei, vor fi efectuate trecerea de la o reţea pură de supraveghere video fără probleme şi fără depășirile de buget.

Emisiune de înaltă calitate şi imagini înregistrate va semnificativ creşte eficienţa de serviciul de securitate, dar fiţi conştienţi de faptul că gama de preţuri pentru sistemul de supraveghere video şi componentele sale este foarte semnificativ. Sisteme mai scumpe, de exemplu, există diverse aplicaţii software şi instrumente care permit căutarea rapid imagini video pe diverse criterii referitoare la conţinutul de camere fixe.

Dacă al tău sistem prevede astfel de instrumente, acesta va salva în mod semnificativ timpul şi costurile forței de muncă, personalul de securitate pentru a detecta semne de incidente de frauda si eficient adresa situaţii de conflict cu clienţii. Şi deoarece incidente în bănci întotdeauna apar brusc, aici sunt de preferat Monitorizare sistem capabil de a identifica automat neprevăzute şi să notifice operatorii de sistem de securitate.


Siguranța investițiilor


O altă caracteristică care ar trebui să fie luate în considerare atunci când aleg un sistem CCTV - principiul de compatibilitate, care au tendința de a adera la producătorii. În cazul în care o companie producătoare de sisteme CCTV sau a componentelor acestora, va lansa un nou produs care ar putea fi în imposibilitatea de a lucra cu sistemul dvs. înainte de care aveți nevoie pentru a obține până la a face înlocuirea în masă costisitoare de echipamente și de a se debarasa de hardware-ul perfect de funcționare, nu a promovat doar pe termen său.

 

Bank

 

Este foarte important și un factor, cum ar fi mentenabilitatea sistemului - pentru că, fie că ne place sau nu, toate piesele în mișcare, mai devreme sau mai târziu eșua. Și dacă există o problemă, aveți nevoie pentru a fi sigur că servește personalul tehnic va fi în măsură să rezolve problema și să aducă sistemul în funcțiune cât mai curând posibil. Prin urmare, sistemul trebuie să fie rezolvate în mod constructiv, astfel încât toate elementele fie înlocuite periodic, de exemplu, hard disk-uri, pot fi înlocuite rapid cu funcționare în domeniu - și acest lucru nu ar trebui să trimită DVR-ul sau serverul de înregistrare la un atelier de reparații.


Personalul tehnic trebuie să fie capabil de a diagnostica rapid problemele de acțiunea cea mai rapidă. Acest lucru facilitează, de exemplu, prezența a LED-urilor pe aparatul de înregistrare.
Cazare cod de bare sau QR-coduri pe eticheta instrumentului vă permite să identifice rapid informațiile despre produs, inclusiv numărul de serie, starea de garanție, precum și detalii cu privire la problema. Această abordare a mentenabilitatea respectate, nu toți producătorii de echipamente și sisteme.


Lupta împotriva fraudei


Este evident un sistem de supraveghere video ar trebui să poată mult mai mult decât doar a înregistra și reda imagini în mișcare. În sectorul bancar, una dintre cele mai importante sarcini de protecție este lupta împotriva fraudei și a abuzurilor. Folosind o combinație de video, date de tranzacție și tehnologii analitice, cel mai bun de sisteme pentru a preveni frauda cu analiștii băncii bani oferi instrument de control excelent, "pescuit" din fluxul general al acțiunilor, evenimente potențial asociate cu erori sau înșelătorie. Cineva a reținut peste măsură înainte de ATM-uri, nu și dea seama, în același timp, orice tranzacție, acesta poate fi un escroc, stabilește mașină panou ATM pentru a fura carduri de date. Un om produce o abordare de retragere de numerar prea mult poate fi un hacker pentru a retrage fonduri de pe cardurile bancare compromise. Astfel de evenimente pot fi înregistrate în raportul de zi cu zi cu link-uri la filme - și permite profesioniștilor, care conduce ancheta, acces la aceste informații și să o ia pe baza deciziilor relevante cu privire la acțiunile de răspuns. Unele sisteme sunt capabile de potrivire de date video și de tranzacție, de exemplu, cu numerele de înmatriculare ale vehiculelor, fețele oamenilor, și chiar culoarea de obiecte; se extinde în mod semnificativ capacitățile de căutare video in bazele de date de date criterii specifice.

 

Bank

 

Nu este ceva mai general, care combină caracteristicile de mai sus și mai important pentru orice soluție care vizează utilizarea în sectorul bancar - sisteme de management centralizate. Nu are niciun sens să se bazeze pe faptul în fiecare dintre sucursale ale băncii vor fi efectuate propria monitorizare video și de analiză realizate, utilizatorii prioritățile stabilite acces la imagini și parametrii video pentru canale de aparat de fotografiat. Toate aceste lucruri ar trebui să fie gestionate de la sediul central. Dacă rețeaua include cinci birouri, mai bine pentru a avea un raport de sinteză privind tranzacțiile suspecte mult de cinci sute de astfel de rapoarte.

Mai mult decât atât, în cazul în care se întâmplă ceva neintenționat într-una din sucursalele bancii, de securitate trebuie să fie în măsură pentru a verifica incidente similare în alte departamente - și cât mai repede posibil. Aici, printr-o supraveghere centralizată video de sistem de management poate economisi resurse enorme de timp și bani.


Îmbunătățirea eficienței operaționale


Un număr tot mai mare de instituții bancare încep să vină pentru a se asigura utilizarea corectă a supravegherii ar putea ajuta pentru a îmbunătăți calitatea de client service și performanța financiară în calitate de birouri și întreaga bancă ca un întreg. Video permit să se estimeze densitatea de flux de clienti si productivitatea personalului, măsurile de eficiență și de a promova interesul în materialele publicitare vizuale. Toate acestea permit să implice nu numai cu personalul de securitate video, dar, de asemenea, de exemplu, manageri, marketing, analiști și personal de resurse umane.

În prezent, multe bănci utilizați analiză video detectează automat plasarea de ATM-uri în zonele fără aparente persoane scop loitering. În cazul în care într-un astfel de sistem pentru a asigura comunicarea bidirecțională de voce cu operatorul de centrul de control, așa cum se face în una din băncile din Cincinnati, operatorul poate intra într-un dialog cu un subiect suspect și convinge-l să părăsească zona de servicii, iar în cazul de nesupunere sau de comportament sfidător - suna imediat la politie. Manageri de structuri de operare pot folosind analiză video pentru a urmări oscilații periodice flux de clienți pentru a repopula mai eficient numerar de la ATM-uri, și de marketing - de a îmbunătăți activitatea cu clientii pe baza observațiilor de comportamentul lor la sucursalele bancare. Toate aceste avantaje pot duce la faptul sistemul de supraveghere
ar fi în utilizarea de mai multe servicii ale băncii, care este finanțat din mai multe surse bugetare.

 

Bank

 

În cele din urmă, un rol important este jucat aici de sistemul de prețuri. Rețineți, totuși, de Supraveghere a Sistemului de preț de vânzare este doar unul dintre factorii care determină doi indicatori cele mai importante - cost total de proprietate și de perioada de amortizare a investițiilor. Poate că în unele sectoare încă operează separat de prețul acestor indicatori. Dar în domeniul bancar poate conta bani; Strict vorbind, pentru aceasta și există bănci.

Potrivit presei străine
și ziare
http://www.secfocus.ru

 

P.S.

 

În martie 2014, Compania Lisnic Grup s.r.l. (www.PAZA.md) a semnat un acord cu Banca Națională a Moldovei - contract de întreținere a sistemelor CCTV, control acces și sisteme de alarmă de incendiu.


BNM BNM BNM

Obiectivul fundamental al Băncii Naţionale a Moldovei (BNM) este asigurarea şi menţinerea stabilităţii preţurilor. Fără prejudicierea obiectivului său fundamental, BNM promovează şi menţine un sistem financiar bazat pe principiile pieţei şi sprijină politica economică generală a statului.

În calitate de bancă centrală, îşi orientează eforturile spre atingerea obiectivelor sale strategice, aliniate la domeniile de activitate de bază. Acestea din urmă vizează politica monetară, supravegherea instituţiilor financiare, emisiunea monetară şi sistemul de plăţi.


 

.......................................................................................................................................


AcasăAcasă

New products

No new products at this time