Categorii

Specials

All specials

7 deficiențe în gard.

Cum pentru a evita greșelile comune la proiectarea și implementarea unui sistem de protecție perimetrală.


EB-163 сирена

 

Sisteme de securitate perimetru - nu o plăcere ieftine.Mai jignitoare, atunci când stadiul de implementare sau, chiar mai rău, în timpul operației de emerge erorile făcute în faza de dezbatere a proiectului cu clientul și caietul de sarcini cerințele.

Vă rugăm să găsi experiența colegilor americani: acest material - rezultatul a tehnicienilor sondaj de companii specializate în soluții de protecție a perimetrului.


O serie de companii au fost invitați să facă schimb de informații cu privire la cele mai frecvente greseli atunci când proiectelor care se desfășoară perimetru Sisteme de protecție - erori care au condus la profituri mai mici și care se ocupă daune reputația de integrator. Acesta nu a fost doar despre ei înșiși descrie ratează, dar, de asemenea, despre modul în care acestea ar putea fi evitate. Pentru a evita să fie una dintre respondenții la rușine, nu a specificat exact care a făcut eroarea de descris - compania sau la oricare dintre parteneri, concurenți sau doar cunoștințe.

 

1. Hărți Google Earth da o idee clară a obiectului protejat.

Unii colegi în loc de a studia obiectului în loc, prefera confortul unui birou confortabil hărți electronice Google Earth; în ultimul timp a devenit la fel și să recomande unele proiecte clienților. Tom O'Brien, proprietarul Solid Security din Florida, este de părere acest lucru nu este în mod evident suficient: "Pot exista diferențe de altitudine, gropi și dealuri. În Google Earth, veți vedea acest lucru pur și simplu nu se poate."
Într-adevăr, diferențele de înălțime de gard electric plan de compensare poate adăuga la costul de mii de dolari. "Cel mai bun lucru - trece de personal perimetru de mers pe jos. Atunci veți ști exact, ce sa se confrunte, începând cu locul de muncă, "- sfătuiește O'Brien.

2. Fulger gard nu se încadrează

Este frumos pentru a explora teritoriul a obiectului protejat, trebuie să aveţi cel puţin un motiv. Orice echipament instalat la o înălţime în zonele predispuse la furtuni, poate dovedi a fi victima de un fulger. Rezultatul este achiziţionarea şi instalarea echipamentelor de înlocuire, care este, costul de hardware şi instrumente. "Mergi la câmpul de petrol, mereu am pointeresuûs′ vreme," spune Kevin Berry, inginer şef de compania sisteme securitate lor Dowley din Houston, Texas. Instalarea lightning tije şi pămîntul, precum şi asigurarea protecţiei adecvate de putere de aprovizionare, programul de instalare ar suporta unele costuri, dar va evita excesele posibile şi pierderi financiare în viitor.

 

3. Producătorii indică sincer sensibilitatea video-camerele lor

În scene de lumină slabă calitate video poate fi redus în mod semnificativ - acest lucru este deosebit de important în sisteme care utilizează analiză video.
Algoritmi în acest caz începe să lucreze instabil, care poate conduce la faptul infractorul va fi capabil să pătrundă liber în perimetrul protejat, sau, dimpotrivă, sistemul va genera alarme false "pentru nici un motiv."

Jacob Logreus, manager pentru pregătirea propunerilor tehnice ale G4S Tehnologie de Omaha, sht.Nebraska, sigur, "valori de sensibilitate care duc producătorii în documentația tehnică, pentru a spune cel mai puțin, inexact." Și dacă integrator lipsă supraestimat aparatul de fotografiat, el poate avea și propria cheltuială echipamente de înlocuire sau de instalare a dispozitivelor de iluminare suplimentare.
Logreus spune că singura modalitate de a aprecia calitatea imaginii - să ia un aparat de fotografiat adevărat, să-l aducă pe site-ul personal și asigurați-vă că ceea ce este capabil.


4. Viața dintre componentele sistemului nu este atât de important

Sistemele perimetrale sunt adesea ustanavilivayutsya pe site-urile de la distanță punct de vedere geografic, iar acest lucru înseamnă că costul de proceduri de întreținere poate participa tarif substanțiale. Compania canadiana UCIT online Securitate din Ontario a implementat cu succes o serie de proiecte pentru protecția de panouri solare, cu durată de viață de ordinul a douăzeci de ani. Interesant, în aceste instalații în loc de camerele convenționale cu iluminare în infraroșu pentru imagini sunt folosite: ei nu au nevoie de astfel de înlocuire frecventă. Președintele UCIT Eric Mikkelsen a spus: "Dispozitive de iluminare în infraroșu, în 3-4 ani se deteriorează și trebuie să fie înlocuite, astfel încât site-urile de la distanță este imposibil de a le aplica." Cei care se îndoiesc de acest lucru poate fi de așteptat în viitoarele surprize neplacute in forma de costurile de întreținere umflate.

EB-163 сирена

 

Potrivit presei străine
și ziare
http://www.secfocus.ru

 

.......................................................................................................................................


AcasăAcasă

New products

No new products at this time