Categorii

Specials

All specials

Compania "Lisnic - Group" SRL este


- partener oficial de afaceri al DSC, Digital Security Controls, Canada,

un membru al grupului international de companii Tyco Security


 

DSC (Digital Security Controls) este un lider mondial în domeniul sistemelor electronice de securitate și control al accesului. Fondată în 1979, DSC are o istorie mândru în dezvoltarea standardelor internaționale ale sistemelor de performanță, uzabilitate și de securitate. În 1990 DSC achiziționat Sur-Gard, în 1998 - producător italian de produse de securitate Bentel.

 

DSC Group a fost achizitionata de Tyco International in 2002. Brands DSC, Sur-Gard și Bentel au devenit mărci comerciale ale Tyco securitate.În secolul 21, DSC continuă să inoveze și a standardelor în domeniul comunicațiilor de securitate pe Internet și de produse de securitate wireless. Compania proiectează și produce panouri de control, detectoare (senzori), echipamente de comunicații, și mult mai mult pentru casă și birou la nivel mondial. DSC este o lume, un brand la nivel mondial cu cele mai înalte standarde, cu sediul în Toronto, Canada. Compania are facilități de producție moderne în Canada și Italia, și conduce echipa de ingineri și experți în sisteme de securitate sunt în curs de dezvoltare în mod constant cele mai noi produse de înaltă calitate și de securitate de incredere . DSC companie ( Digital Security Controls ) în piața de securitate este una dintre cele mai importante locuri pentru mai mult de 30 de ani.


________________________________________________________________________________


- distribuitor exclusiv al SATEL, Polonia

SATEL este o companie privata cu capital polonez de 100 la suta, care este angajată în proiectarea, producerea și comercializarea de dispozitive de sistem de alarmă electronice de cea mai înaltă calitate. Gama de produse include SATEL în primul rând, panouri de control alarma, sirene, detectoare, statii de monitorizare, de radio și surse de alimentare.


 

Atât hardware cât și software bazate pe soluții tehnologice inovatoare, dezvoltate în întregime de către personalul tehnic de departamentul nostru de cercetare și dezvoltare. Investiții constante în noi tehnologii de SATEL pozitia companiei de lider pe piata, abilitatea de a recunoaște și a satisface nevoile pieței, care produc rezultate sub forma de dezvoltare a ideilor tehnic și de a îmbunătăți standardele de viață ale utilizatorilor produselor noastre.

 

 

Procesul de fabricație, care utilizeaza linii tehnologice moderne de cei mai importanti producatori, aproape complet automatizate, garantează condițiile tehnologice constante și permite să producă produse de aproape fara probleme. Aplicarea tehnologiilor avansate în producție și de cooperare permanentă cu furnizorii de cele mai bune componente electronice oferă un nivel ridicat al mașinilor. De înaltă performanță și versatilitate permite parcul mașină pentru a menține o gamă completă de produse competitive.

Calitatea produsului este monitorizată în fiecare etapă - de la faza de proiectare a proiectului și până la realizarea de prototipuri și de producție - fiecare produs trebuie să îndeplinească o serie de cerințe, în plus, este supus unor teste repetat, astfel încât este caracterizat prin caracteristici optime, cum ar fi fiabilitatea, instalare și utilizare. Compania opereaza SATEL sistem de management a calității conform cu ISO.

 


_______________________________________________________________________________


- distribuitor exclusiv al JABLOTRON, Republica Cehă

Jablotron, un grup dinamic de companii, ale căror tradiții continua în 1990, sunt în prezent unul dintre cei mai mari producatori de sisteme de securitate.

 

 

Sistemul Jablotron instalat mii de parteneri, și sute de mii de utilizatori din întreaga lume mulțumiți de calitatea produselor. Soluții concepute pentru îngrijirea proprietății și starea de sănătate a clienților, simplifica instalarea și utilizarea de zi cu zi de dispozitivele noastre, precum și crește confortul utilizatorilor.


 

Grupul este format din 6 companii Jablotron, fiecare dintre care este caracterizat prin activitatea sa, dar împreună formează o societate funcțională și dinamică.

În 2011, Grupul a angajat 469 de oameni și cifra de afaceri a depășit 1,4 miliarde CZK.

În 2012, compania a clasat pe primul loc în chestionar CEHĂ TOP 100.

 

_______________________________________________________________________________


- distribuitor exclusiv al MUTLUSAN Electric, Turcia:

Fondată în 1983, compania "Mutlusan" angajații au ajuns cu succes de astăzi, fără a se îndepărta de la principiile de calitate și integritate, luând principiul de furnizarea de servicii adecvate la standardele mondiale, și continuă să lucreze cu privire la reprezentarea de soluții concepute pentru a satisface nevoile clienților săi și a produselor clienților. firmele sunt oameni cu înaltă calificare, care sunt cei mai buni specialisti in domeniul lor.


Gama de produse include canale electrice prin cablu și dispozitivele lor complementare, sigurante electrice automate, mașini de uz casnic, cabluri rezistente la foc PVC, canale fără halogen cabluri, țevi din plastic electrice, otel si conducte izolate, lămpi de semnalizare și corpuri de iluminat.

"Mutlusan" are certificate de EST și TSEK, ISO 9001-2008, VDE, RoHS, CE, certificat de inflamabilitate al Federației Ruse, certificatul de calitate al Federației Ruse, certificatul de calitate al Ucraina .


AcasăAcasă

New products

No new products at this time