Categorii

Specials

All specials

Google se pregătește pentru a arăta de automobile sistemul de operare

 

Google готовит к показу автомобильную ОС

 

Platforma Google Auto Link, care permite smartphone-uri bazate pe Android pentru a interacționa cu centre multimedia din interiorul masinii va fi prezentat în câteva zile. Proiectul este conceput pentru "Open Road Alianței."

Google Inc se pregătește să arate sistemul său de operare în primul rând pentru autoturisme. Noua facilitate numită Auto Link va fi răspunsul de Internet Corporation pentru un proiect lansat recent Apple CarPlay.

Potrivit Automotive News, datorita o noua platforma, șoferii vor fi capabil de a gestiona smartphone-uri bazate pe Android folosind sistemul de infotainment cu ecran tactil, butoanele de pe volan, etc Conducătorii auto și pasagerii vor fi funcții disponibile, cum ar fi apeluri telefonice, navigare, muzică joc și de lucru cu mesaje.

Google Auto Link este primul produs creat de către anunțat la începutul anului 2014 Open Auto Alliance, OAA . În ea, în plus față de Google, includ producatorilor auto General Motors, Audi, Honda si Hyundai, precum și un dezvoltator de cipuri mobile Nvidia. Participanții OAA angajat în dezvoltarea de tehnologii de integrare de dispozitive Android cu electronica auto și capacitățile îmbunătățite ale sistemului de operare mobil, în scopul de a îmbunătăți siguranța de conducere.


Prezentarea auto "sisteme de operare", este de așteptat în timpul conferinței de dezvoltator Google I / O, care este de la douăzeci și cinci au 26 iunie, 2014 va avea loc la San Francisco. În prezent, necunoscute nume de automobile, care încep în primul rând cu ajutorul Link Auto de la masinile lor. Cel mai probabil, ei vor participa OAA. Sursă precizează că modelul masini, care vor fi folosite pentru a sprijini alte Auto Link, vor fi anunțate la Google I / O.

 

Google готовит к показу автомобильную ОС

 

Se angajeze în industria de automobile Google a lansat în 2005. De atunci, compania a încheiat acorduri cu mai multi producatori de automobile de conducere. De exemplu, Audi a echipat modelul de serviciu premium Google Earth și Google Street View, și Hyundai pentru a se conecta la lor multimedia motor de cautare complex Google, prin care șoferii pot căuta obiecte lor interesate în apropiere (restaurante, benzinării, etc), folosind comenzi vocale.

Auto CNews anterioare citează ETnews a scris Hyundai și Kia va lansa primul dintre concurenții săi cu privire la sistemele de infotainment Android. În 2015 a apărut într-adevăr Hyundai Genesis sedan an, cum ar infoteyment.

În ceea ce privește tehnologia CarPlay, vă permite să conectați iPhone-ul de electronice auto și de a controla telefonul smartphone utilizând ecranul tactil sau asistent vocal Siri, atunci un astfel de plan de servicii pentru a utiliza mai multe branduri, dintre care unele sunt Ferrari, Mercedes-Benz și Volvo.

 

 

Sursa: www.subscribe.ru și al.


AcasăAcasă

New products

No new products at this time