Categorii

Specials

All specials

China au numit iPhone de la Apple o ameninţare pentru securitatea naţională

 

Китай объявляет iPhone угрозой госбезопасности

 

Chineză mass-MEDIA de stat au numit Smartphone iPhone de la Apple o ameninţare pentru securitatea naţională din cauza capacitatea de a urmări mişcările utilizatorilor. Este raportat de Reuters.

Raportul criticat CCTV canal a fost supus in «Frequent Locations». Dacă este activat, iPhone blochează locaţia utilizatorului şi cât timp este.

Odată ce masa critică de Smartphone date identifică locurile cele mai comune în cazul în care utilizatorul apare. Ca rezultat iPhone poate determina cu exactitate locaţia de utilizator şi adresa de domiciliu lui sau a ei. În plus, caracteristică vă permite să urmăriţi de un utilizator prietenii House, favorit restaurante, magazine, şi aşa mai departe.

Reamintim că geolocation produse Apple în scopul propus este de a "fidelitate", furnizarea informaţiilor necesare şi utile despre locurile frecventate de iubitorii de Iabloko. Zeci de milioane de proprietari de iPhone această funcţie este în cerere şi este unul dintre serviciile principale ale producătorului.

"Acest lucru este foarte personal," a spus vizita Studio canal expertul. Potrivit lui, în cazul în care ai acces la ele, puteţi înţelege situaţia economică din ţară şi obţine chiar şi acces la secrete de stat. Apple nu a comentat pe această declaraţie.

 

Китай объявляет iPhone угрозой госбезопасности

 

Apple nu o dată a fost criticat de mass-media chineză ca anterior a fost suspectat de a furniza informaţii despre utilizatori, agenţiile de informaţii Statelor Unite.


Dar Apple nu este singura tehnologie companie se confruntă cu dificultăţi în piaţa chineză. La serviciile Google periodic blocat, interzis accesul la structurile de Facebook şi Twitter, şi de guvern de socsetâm folosind noile calculatoare pentru sistemul de operare Windows 8 de la Microsoft.

Reamintim că până de curând, a existat o tendinţă inversă-interdicţii nu au fost importatorilor de produse de înaltă tehnologie, şi producătorii săi. Deci, chiar înainte de ultima ora a extins embargoul asupra vânzării de telefoane mobile, software-ul şi celălalt este utilizat pentru nevoile privat de echipamente de telecomunicaţii în Iran. În plus, a fost ridicată interdicţia numai anul trecut.


 

 

Sursa: internet.


AcasăAcasă

New products

No new products at this time