Categorii

Specials

All specials

Supraveghere video .... Ce e asta?

De ce avem nevoie de el?

 

Видеонаблюдение .... ЧТО ЭТО?

 

Supraveghere video este dorinţa de a creşte nivelul de securitate şi de protecţie a persoanelor și a bunurilor obiectelor. Trebuie spus că videocamere realizat mare succes în securitate: doar prezenţa CCTV videocamere la site-ul ar putea speria pe criminali. Dar dacă infracţiunea a avut încă să fie găsit cu aparat de fotografiat vă poate ajuta pentru a ajuta la identificarea şi arestarea a atacatorului. Dorinţa de a proteja proprietatea privată şi de familie necesită utilizarea de cele mai moderne sisteme de securitate.

 

Желание защитить частную собственность и свою семью

 

Dar securitatea nu este singurul domeniu de utilizare a sistemelor de supraveghere video. Mari şi mici industria are nevoie de tot mai mult într-un mijloc de monitorizare fiabile şi automate şi controlul proceselor tehnologice şi oameni. Utilizarea de supraveghere video face posibil de a monitoriza şi de a gestiona o gamă largă de procese de tehnologie şi de producţie, în special cele în care nu există nici un control direct al persoanei.

 

Система видеонаблюдения применяется больницами

 


În ultimii 3 ani de supraveghere sisteme sunt folosite din ce în ce în diverse industrii. Sistemul de supraveghere video este utilizat de spitale pentru monitorizarea continuă a pacienţilor grav bolnav, instituţiile de învăţământ pentru studenţi şi ucenici, magazine pentru a monitoriza cumpărători şi pentru a descuraja furtul, autoritatile municipale şi poliţie pentru supraveghere în locurile publice, transportului, locuri de recreere şi divertisment, instituţiile bancare, etc.

 

Sistemul de alarmă GSM poate fi, de asemenea, asociat cu un sistem de supraveghere video. Acest lucru va spori securitatea din facilitatea dumneavoastră.

 

 

Ce sunt sistemul şi ce diferenţele lor, ce oportunităţi dau ei utilizator şi cum costisitoare cei sau alta, precum si care sunt avantajele de acest lucru sau acel tip de sisteme de supraveghere video? Toate acestea, puteţi vedea pe site-ul nostru.

 

 

Sursa: www.paza.md


AcasăAcasă

New products

No new products at this time