Categorii

Specials

All specials

 

Toate-văzând ochi :

оechipamente de supraveghere video

 

Всевидящее око: оборудование для видеонаблюдения

 

Este uimitor cât de des în filme de detectiv şi serialul de televiziune sunt camere de supraveghere şi, uneori, un pic confuz la ei. Aici este camera înregistrate crimei, dar nu se vedea agresor; sau masina de frunze de parcare şi, desigur, numărul de neînţeles. Altfel ar fi prea uşor, incitant şi complicate complot ar deveni un clip de cinci minute. Din fericire, echipamente moderne de înaltă calitate pot rezolva cu succes cele mai multe dintre aceste probleme.

Sistemele CCTV au devenit atât de comune care sunt văzute ca o parte necesară a vieţii noastre. "Uita-te" la videocamere pentru noi nu numai în magazine, bănci şi supermarket-uri, dar, de asemenea, transmite-gândire vecinii pe scara, la locul de muncă şi pe străzi. Pentru a nu intra în panică, ştiind conspiraţie mondială, dar pentru a proteja-te, familia ta, afacerea ta şi casa ta este foarte chiar logic.

De ce avem nevoie de camere de securitate CCTV?

Supraveghere video vă poate ajuta:


Protejaţi-vă de atacurile de utilizatori rău intenţionaţi. Este unul dintre motivele cele mai populare pentru cumpararea o cameră video. Ori de câte ori aţi instalat, este important să înţelegeţi următoarele: protecţie maximă poti lua cu monitorizare video, combinate cu sisteme de alarmă. În acelaşi timp, empiric dovedit că apariţia simpla camcorders descurajează majoritatea intruşi. Într-adevăr, văd o cameră video, care doresc să pătrundă pe o casa sau un apartament, cel mai probabil va fi plecat. Mult mai uşor să aleagă alta, din apropiere, un obiect care nu este protejată şi nu este pregătit pentru vizita de intruşi.Всевидящее око: оборудование для видеонаблюдения

Proteja afacerea dumneavoastră. Conform studiilor, în reţelele de mici şi mijlocii cu amănuntul de afaceri pierde din furtul de zeci de mii de dolari pe an. Cu ajutorul camerelor CCTV, această cifră este o medie de trei-patru ori.

Unii proprietari de afaceri sunt folosind CCTV, ca un instrument suplimentar pentru a creşte productivitatea angajaţilor. Metoda de etică este discutabil, dar un efect de relaxare "noroc, bucătar - şef într-o misiune!" în acest fel, puteţi reduce încă.

Tehnologiile moderne permit să gestioneze treburile la o distanţă. Camere video înregistrări sau vizualizare de pe Internet face această sarcină mai uşor şi nu creează probleme atunci când conducem afacerea.

 

Всевидящее око: оборудование для видеонаблюдения

 

Deseori companiile de îngrijire pentru procesul de optimizare şi eficienţă maximă, utilizarea camerelor de supraveghere pentru a explora consumatorilor stari. Studiul unor astfel de informaţii vă va ajuta să crească vânzările. În plus, supraveghere video este folosit în procesele industriale pentru echipamente sau tehnologii de monitorizare. Cu o camera video, puteţi identifica rapid probleme care duc la oprirea liniilor de producţie sau producţia de produse cu defecte, şi să aplice măsurile pentru a le remedia.

Monitorul de îngrijire a copilului. Uneori părinţii sunt în măsură să ia concediu de maternitate. Trebuie să lucreze obligă-le pentru a angaja o bona pentru copilul dumneavoastră. Este întotdeauna o decizie foarte dificil. Parintii se tem că omul nou poate trece ceva, nedosmotret′, rău, afecta procesul de învăţământ. Chiar dacă suntem foarte atent abordare pentru a alege o dadaca, putem şti niciodată o persoană suficient pentru a-l încredinţa educaţia copilului lor fără temeri şi îndoieli. Camere video sunt o soluţie bună în acest caz. Veţi obţine controlul vizual asupra situaţiei şi încetează să elaboreze în cap imaginea înfiorător de abuz asupra copilului.

Всевидящее око: оборудование для видеонаблюдения

 

Primi dovezi în orice probleme litigioase. Înregistrarea dumneavoastră videocamere este aproape incontestabile dovezi. Acest lucru poate fi util dacă o crimă a fost comisă. Videoclipuri sunt un bun argument pentru a aduce făptuitorul în faţa justiţiei. În plus, acestea vor fi capabili să vă protejați de afirmaţiile false atunci când oameni fără scrupule acuza de lucrurile pe care le-aţi făcut niciodată.

Astfel, spectrul de toate beneficiile care va aduce video, este foarte larg. Nu refuza ideea de a te proteja numai din cauza dificultăților anticipat cu instalarea. Unii oameni supraestimează amploarea procesului, introducând o Brigada intreaga lucrătorilor care ziduri, de gaurit toate firele de lichidare. Deţineţi grandioase zonele sau fabrici sau nu, vă vom arăta soluţii simple că puteţi instala tine fără a cheltui prea mult timp. Atât de mult, astfel încât preţul de astfel de opţiuni este destul de adecvată. Şi dacă vă amintiţi că celulele nervoase nu se regenerează, şi de sănătate este una dintre valorile de bază ale vieţii noastre, merită să se gândească serios despre achiziţionarea de modern supraveghere Kit sau chiar complexe!


Un exemplu de Complexul de Tyco (DSC, Canada)

 

 

 

Sa trecem mai supraveghere video Kit cu toate plăcerile şi dau seama ce ar trebui să acorde o atenţie în primul rând.


Camere video

Camere video - "ochi" de sistemul de monitorizare, scopul lor este de a transforma realitatea într-un semnal electric. Most de la timp la selectarea de echipament va aduce exact aparat de fotografiat selecţie. De îndată ce vă deschideţi pagina cu camere video, va prinde ochiul de o varietate de forme. Corp bombat, cilindrice, piese de... De asemenea, ceea ce este diferenţa dintre zeci de cupola, de exemplu?

Principalul criteriu de selecţie de cameră video sunt caracteristici de aplicare a acesteia (locaţie în interior sau în aer liber, lucru ore-24 de ore sau specificațiile temporizat, special, meteo, etc.).

 

Forma


Camere Box - Camera notabil nu pentru supraveghere sub acoperire. Ele sunt versatile - de obicei, au posibilitatea de a aplica un capac de protecție, atât de folosit atât în ​​interior cât și în aer liber. Dimensiunea relativ mare permite de a stabili un sistem optic bun, așa că de multe ori aceste camere oferă imagini de înaltă calitate. Vizibilitatea lor, cum sa menționat deja, joacă în mâinile - un tip de camera video poate speria un hoț de casa ta.Всевидящее око: оборудование для видеонаблюдения
Dome (sferice) camera video. Instalat la fața locului. Forma lor este foarte convenabil pentru montarea pe tavan. În acest caz, aparatul nu prinde ochi, nu strica designul camerei. Ele nu necesită instalare special pe console pivotante și, astfel, au un unghi larg de vizualizare. Unele camere de acest tip are loc la 360 ° pe orizontală și 180 ° pe verticală, și în consecință, carena poate înlocui mai multe camere.

Всевидящее око: оборудование для видеонаблюдения

• Camere de glonţ. Camere miniaturale utilizate în principal în spaţii mici, precum şi pentru minim interfera cu Interior din jur.

Всевидящее око: оборудование для видеонаблюдения
Camere modulare (open frame) constau dintr-o lentilă şi o carte electronică cu o matrice. Deoarece nu există nici o cutie, o locaţie pentru a instala camere video necesare minim. Aceste camere sunt adesea folosite atunci când instalarea echipamentului, care nu este legată de supraveghere video lume. Ceasuri de perete, de exemplu, sau în senzor de protecţie.

Всевидящее око: оборудование для видеонаблюдения

 

Всевидящее око: оборудование для видеонаблюдения

În senzorii de securitate PIR tip corp

 

 

Condiții speciale

• Dacă aveţi nevoie pentru a obţine camere video a fost stabilit pe stradă şi a lucrat în ploaie, zăpadă, rece şi ploioasă zi, atentie pentru proprietatile sale de protecţie. Disponibil ca o cameră de video special conceput pentru activitatea în aer liber şi Allrounder "cazare + Street", dotat cu un capac detaşabil. Incintei etanş pentru a proteja de frig, căldură, praf şi umezeală. Pentru a face acest lucru, atunci când sunt utilizate la temperaturi joase, folosind elemente de încălzire la mare sistem de temperaturi de răcire. Există caracteristici suplimentare, cum ar fi de curăţare sticla germokožuha, precum şi individuale anti-vandal germokožuhi pentru a evita sabotaj.

Всевидящее око: оборудование для видеонаблюдения
• Pentru a se asigura că imaginea nu este pierdut în soare stralucitor, şi în întuneric, aveţi nevoie pentru a alege o camera cu obiectiv de iris auto. Lentile fixe iris sunt potrivite pentru obiecte cu un nivel constant de lumină. Pentru a înregistra noaptea fără surse de lumina suplimentare va ajuta iluminare infrarosu. Puterea sa depinde de calitatea imaginilor obtinute in timpul noptii.

 

Всевидящее око: оборудование для видеонаблюдения

 

 

 

Ce altceva să caute atunci când aleg o camera de supraveghere?Mărimea matricei. Acesta convertește matricea într-un semnal de imagine vizuală pentru transmiterea mai departe. Matrici diferă în sensibilitatea lor la lumină, care depinde în mare măsură de dimensiunea lor fizică, precum si permisiunea lor (de fapt - dimensiunea de un pixel). Dimensiunea matrice este măsurată în centimetri. Cel mai frecvent Matricea de mărime 1/2 ", 1/3" 1/4 ". Cu cat mai mare este, cu atât mai mare unghiul camerei poate oferi. Dar tineti cont de faptul că, cu dimensiunea tot mai mare a matricei scade profunzimea de câmp.

Unghi de vizualizare de camera video este conectată la lungimea focala. Cu cât distanța focală, cu atât mai mare distanța de la care puteți vizualiza detaliile. Dar cu creșterea unghiului de scăderi cu distanță focală. Unghi mic nu este foarte util pentru spatii mari de observație, dar această problemă este rezolvată cu ajutorul masini rotative sau instalarea mai multor camere.

Există două tipuri de lentile - varifocale (cu o distanță focală variabilă, citit articolul) și viziune (lungime focală fixă​​). Aceste camere diferă în mod semnificativ în preț și de selecție depinde de obiectivele tale.Всевидящее око: оборудование для видеонаблюдения
Rezolutie camera video. Pentru a salva rezoluția rezultat al întregului film ar trebui să fie ales cu o marjă. Ca o regulă, această cifră ar trebui să fie ridicat pentru camere stradă. Rezoluția se măsoară în linii TV (TVL) - este numărul de linii orizontale distincte din cadru. Este mai mare valoarea, cea mai mare calitate și detalii de a trage video.
Color sau alb-negru? În camerele alb-alb rezoluție mai mare și sensibilitate. În consecință, ele arata rezultate excelente pe timp de noapte sau în condiții de lumină redusă. Desigur, conținutul de informații de o camera video color este mult mai mare, precum și prețul său.

 

 

Loc de a instala şi numărul de camere


Mai întâi de toate, decide cu privire la cazul în care acesta va fi camera video pe care ar trebui să intre în câmpul de vedere. Încercați să alegeți cel mai bun loc și asigurați-vă nu există obiecte sunt prevenite de revizuire; să ia în considerare modul în care puterea va fi direcționat camere de cablu și DVR. Camera este montată pe o suprafață orizontală sau verticală, de multe ori prin consola. Atașament sunt fixe sau pivotante - alegerea depinde de nevoile dumneavoastra si unghi de vizualizare dorit.


Всевидящее око: оборудование для видеонаблюденияNumărul de camere depinde de spațiul de care aveți nevoie pentru a acoperi și calitatea imaginii dorită. Astfel, în unele cazuri, suficient pentru a vedea o silueta de o persoană în mișcare, pentru a răspunde imediat la invazia ilegal, în timp ce în altele - există o nevoie de a lua în considerare piese de mici dimensiuni (număr de mașini, de exemplu). Amintiți-vă că camera video nu oferă claritate absolută în jurul unghiul de vizualizare, și mai larg unghiul, mai mică lungimea focal al camerei.

 

 

DVR-uri


DVR - o parte importantă a unui sistem de supraveghere video, care permite pentru a converti semnalul în format digital, scrie-l în jos și de a lucra cu arhiva. De fapt, acest video recorder, care este conectat la camera video, dispozitivele de control, acționare și senzori. Înregistrarea pe hard disk. Există doi parametri importanți care determină durata maximă de înregistrare - cantitatea de hard disk-uri și formate de înregistrare. Înregistrați imagini de la aparatul de fotografiat poate fi continuu, 24 de ore pe zi, pe un program sau include senzori de mișcare. DVR poate fi conectat la o rețea locală sau pe Internet.

Всевидящее око: оборудование для видеонаблюдения

Monitoare


Pentru a afişa informaţii vizuale, aveţi nevoie de un monitor video ordinare sau un monitor cu caracteristici suplimentare (built-in multiplexor, quad ecran video splitter, etc., până la un simplu TV). Video de calitate este important, deoarece, uneori, operatorul efectuează monitorizarea 24 de ore pe zi.

 

Всевидящее око: оборудование для видеонаблюдения

SV-100 C splitter quad culoare


Pentru soluții compacte individuale sunt adesea folosite CCTV Monitor Recorder (înregistrare în astfel de dispozitive de pe un card de memorie). Aceasta este o opțiune bună pentru camere mici, birouri, case particulare.


Kituri


Pentru cei care doresc să se îngropa în labirintul de selecție a componentelor individuale și problemele lor de compatibilitate, există soluție de-a gata - kituri de CCTV. Astfel de truse includ mai multe camere, recorder, surse de alimentare, toate cablurile și elementele de fixare necesare, uneori - și monitorul. Asamblarea un astfel de kit intr-un singur sistem de operare - o chestiune de minute.

Всевидящее око: оборудование для видеонаблюдения

 

 

Transmisie de semnal şi putere


Din moment ce sunt în considerare opțiunile pentru soluții simple, cel mai probabil nu va fi nevoie pentru a transmite un semnal de la o camera video la o distanță foarte mult timp. Aici este cablul coaxial regulat sau solutii wireless.

Всевидящее око: оборудование для видеонаблюдения

Balun pasiv (Balun) NT611 DSC
receptor / transmițător răsucite pereche
600m b / g, 400 culoare


Kituri wireless - o soluție foarte bună pentru sistemele de supraveghere mici. Instalarea lor durează mai puțin de o oră, iar camera nu are nevoie de reparații cosmetice după pozarea cablului.

Всевидящее око: оборудование для видеонаблюдения

În cazul în care aveţi nevoie pentru a trimite un semnal pe distanţe lungi (mai mult de 40 de metri), la alegerea sistemului de transmisie a semnalului este tratată mai în serios. În astfel de cazuri, folosesc adesea suplimentare echipamente-amplificatoare semnal şi direcţională antene.

Cel mai recent a apărut pe piață o clasă specială de dispozitive cu instalarea și managementul extrem de simplificat. Acest IP-camere, care se conectează la o rețea de domiciliu sau de birou și controlate de la un smartphone sau tabletă. Cu ajutorul lor, puteți înregistra pe un card de memorie sau pentru a vizualiza imaginea în timp real pe ecranul dispozitivului mobil.

Всевидящее око: оборудование для видеонаблюдения

 

 

Rezultate

 

Am acoperit elementele de bază de supraveghere.

Va trebui să decidă cu privire la principalele puncte pe care complexitatea instalării și costul sistemului:


tip de instalare;
Numărul de camere;
calitate necesar și timp de înregistrare mai lung;
distanta de la recorder camera;
prezența unor funcții suplimentare: capacitatea de a elimina mecanismele / zoom imagine pivotante pentru camere, lumini infraroșu, etc


Aceste puncte vor ajuta să se orienteze cu ușurință în care CCTV este necesară în situația dumneavoastră special.

 

Securitate și liniște - cele mai importante lucruri care nu sunt în valoare de economisire.

Vă dorim o selecție plăcută!

 

Sursa: internet, Tyco Security / DSC, www.rozetkа.com.ua, www.paza.md


AcasăAcasă

New products

No new products at this time