Categorii

Specials

All specials

Noul standard USB 3.0 este gata ...

Новый стандарт USB 3.0 уже готов ...

 

Dezvoltarea unui nou conector USB, care nu va mai face griji cu privire la selectarea sfârșitul dop de lovitura de stat de cablu și conector. Interfața va fi complet simetric. Primele dispozitive cu noul terminal este de asteptat sa fie disponibil la inceputul anului 2015.

Consorțiul USB Implementers Forum, responsabil pentru tehnologia USB, a finalizat dezvoltarea unui nou conector - USB de tip C. Caietul de sarcini publicat de către grupul de lucru, care include Hewlett-Packard, Intel, Microsoft, Renesas Electronics, STMicroelectronics si Texas Instruments.


Specificatii USB de tip C descrie un conector echilibrat pentru conectarea-cablul USB la laptop, smartphone, tabletă, aparat de fotografiat digital și alte electronice. Conector simetric, permițându-vă conectați cablul conectați orice partid, sau răsturna. Nici unul dintre conectorul USB existent nu este simetrică. Aceasta obligă utilizatorii fie în avans privire la plug și a pus-o în priză în mod corespunzător, sau rândul său, mufa, dacă l-ai pus în slotul de la prima încercare eșuează.

Acest inconvenient a fost decis la Apple conector nou de iluminat de proprietate, care se echipează smartphone-uri și tablete sale, începând cu iPad 4 și iPhone 5.

Dar, mai important, caietul de sarcini USB de tip-C oferă nu numai pentru a crea o conexiune simetric, dar cablul. Aceasta este, utilizatorul poate conecta în mod arbitrar fiecare capăt al cablului, cum ar fi adaptorul sau laptop, iar celălalt - la dispozitivul mobil. Cu alte cuvinte, conectorii de la ambele capete ale cablului USB-sunt identice.

Mărimea noului terminal este de 8,4 x 2,6 mm, ceea ce corespunde aproximativ la dimensiunile conector Micro-USB, larg răspândite în sistemul electronic de telefonie mobilă (în special în smartphone-uri și tablete bazate pe Android).

 

Новый стандарт USB 3.0 уже готов ...

 

În consorțiu susțin că noul conector și are o dimensiune compactă care îl face potrivit pentru smartphone-uri subțiri și tablete, și o rezistență suficientă și durabilitate pentru a furniza servicii de mult timp în laptop-uri (de până la 10 mii. Cicluri de conectare mecanică și deconectare).

USB standard de tip C este potrivit nu numai pentru transmisii de date (cu până la 10 Gbit / s), dar și pentru încărcarea electronice mobile, care asigură energia electrică la 100 wați. În cele din urmă, noul standard este pe deplin compatibil cu generațiile anterioare de standarde, inclusiv o varietate de tipuri de conectori de pe al doilea capăt. Aceasta este, de exemplu, un producător poate elibera cablul, un capăt al căreia este full-length, conector USB 3.1 sau USB 2.0, în timp ce al doilea - noua conexiune de tip C.

 

Brad Saunders (Brad Saunders), președinte al grupului de lucru USB 3.0 Promoter Group, a declarat noul standard este așteaptă cu nerăbdare să tuturor participanților la piața de electronice. "Noul caietul de sarcini este punctul culminant al unei colaborări fructuoase dintre cei mai importanti jucatori de pe piata", - a spus el.

 

Новый стандарт USB 3.0 уже готов ...

 

În consorțiul se asteapta ca primele dispozitive pentru a sprijini conector USB de tip nou-C a lovit pe piață la începutul anului 2015

 

Sursa: internet.


AcasăAcasă

New products

No new products at this time