Categorii

Specials

All specials

Un alt smartphone fara rama Aquos Crystal:

Еще один безрамочный смартфон Aquos Crystal:

 

Compania japoneză Sharp se pregateste sa lanseze un alt smartphone fara rama primit numele Aquos Crystal. Următorul Noutatea este caracterizat prin următoarele dimensiuni: 131 x 67 x 10 mm, în picioare un raport record de dimensiunea ecranului la dimensiunile corpului și a obține un ecran multi-touch de 5 inch cu suport pentru 720p format HD (rezoluție de 1280 x 720 pixeli de lucru).

Еще один безрамочный смартфон Aquos Crystal:

 

Aquos Crystal pe SoC bazate pe platforma Qualcomm Snapdragon 400 (MSM8226) cu un quad-core ARM Cortex A7, avand o viteza de ceas de 1,2 GHz, precum și grafică integrată Adreno 305 model.

Smartphone este echipat cu 1,5 GB de RAM, 8 GB de memorie flash internă, ​​un slot pentru un card micro SD, spate și camera video frontală, Wi-Fi și Bluetooth adaptoare, precum și o capacitate baterie detașabilă de 2040 mAh. Rularea în conformitate cu noul sistem de operare Android 4.4.2 (KitKat).


 


 

Potrivit unui comunicat de presă oficial de la compania SoftBank, lansare american Aquos Crystal va avea loc la 29 august, și pre-vânzări va începe de la o zi la alta. Costul de elemente noi care nu sunt încă cunoscute.

 

Sursa: http://www.hwp.ru


AcasăAcasă

New products

No new products at this time