Categorii

 

Ochelari pentru jocuri virtuale.

Ameţeli de jocuri ...

 

Очки для виртуальных игр

 

Astazi hai sa vorbim despre o casca de realitate virtuală. Și Google Glass, iar Oculus Rift sunt încă în stadiul de prototip, dar în acest an ar trebui să meargă la vânzare.
Oculus Rift - nu prima încercare de a scufunda om cu capul în spațiul virtual, prin utilizarea unui casca. Vino imediat în minte dezvoltarea de Sony. Cu atât mai surprinzător o astfel de societate săracă inovatoare și nu de mai mulți ani și nu au fost capabili de a crea o soluție accesibilă și convenabilă care nu s-ar fi rușine să înceapă producția de masă.
Poate e din cele mai inovatoare, care a fost găsit în Sony. Dar, pentru a realiza ideea lui în realitate sa transformat Palmer Lucky, co-fondator al Scaleform, bine-cunoscut dezvoltarea de motoare pentru industria PC-games. Istoria ulterioară a Oculus Rift - sir continuu de noroc și decizii inteligente echipa dedicata. Interesat de proiect "mare și înfricoșată" John Carmack de la id Software, care au aderat mai târziu casca echipa de dezvoltare. Unitatea a observat Gabe Newell și multe alte giganti din industria jocurilor de noroc. Dezvoltatorii au colectat aproape 2500000 dolari în loc de un milion planificate. În cele din urmă, la sfârșitul anului 2013 la Oculus Rift a investit 75 milioane dolari Marc Andreessen, co-fondator al Netscape Communications și acum una dintre cele mai influente IT investitori.


 

Din punct de vedere tehnic Oculus Rift nu este o afacere mare. Mai surprinzător până acum nimeni nu a fost în măsură să aducă un astfel de dispozitiv la stadiul comercial.
Casca este echipat cu un ecran de 7 inci cu o rezolutie de 1280 × 800 pixeli. Deoarece imaginea este generată pentru fiecare ochi separat, utilizatorul vede de fapt imaginea cu o rezoluție de 640 × 800 pixeli. În versiunea finală dezvoltatorii devaysa promisiunea de a instala ecran Full HD.
Instalat în lentilele casca oferi unghiul de vizualizare de aproximativ 110 de grade în diagonală. Acest lucru este mai mult decât suficient pentru a crea iluzia de imersiune în lumea virtuală. Vederii periferice, veți vedea cel mai bun mic patch-uri de zone intunecate, dar este posibil să fie prea dornici să meargă mai departe.


 

Display-ul apare casca distorsionat. Acesta funcționează lentila, care creează imaginea sferică la fiecare ochi. Corpul tau vede într-adevăr realitatea virtuală ca realitate. Poate fi o mie de ori sa iti spui totul este fals și, de fapt, eu stau pe o podea tare, dar sistemul este astfel înșela ostentativ aparatul vestibular nici un argument rezonabil, nu ajuta. Corpul se pe credința văd ochii, și să reacționeze în consecință. Casca Oculus Rift ca nu alți utilizatori de dispozitive mai aproape de prezent 3D, și nu ceea ce este prezentat în cinematografe. Te uiți în sus și vezi cerul virtual, sau bolți ale castelului, sau o peșteră, îl nume! Poti sa te uiti in jur si de a evalua situația într-un shooter, să se simtă în cabina de o masina in cursa, face o buclă ca Superman sau trage departe de un atac surpriză în mijlocul rechin regat de apă.

 

Очки для виртуальных игр

 

Organism crede Oculus Rift. Consideră atât de puternic încât mulți după virtual "pokatushek" în timp ce amețit, amețit după adevărată atracție. Cineva poate chiar gât durere - toate manifestările fiziologice ale consecințelor de conducere pe "roller coaster" este disponibil.

 

Очки для виртуальных игр

 

Oculus Rift - încă doar un prototip, deci fără dezavantajele nu se face. Am menționat deja dispozitive de sprijin parțiale în mai multe jocuri nominal compatibile, plătit cerințele de driver și de sistem mare. Cele mai multe critici este împărțit în două părți (de jumătate pentru fiecare ochi) ecran. 1280 × 800 a fost un pic. Când călătorie pe platforme de lemn, inoata ocean și super-erou inceput promitator pentru deranj, începe să acorde o atenție la pixelii uriașe. Sperăm versiunea finală a dezvoltatorilor, așa cum a promis, vom corecta această deficiență prin introducerea Full HD.
Faptul jucătorii are o experienta de brand nou, diferit de orice am avut-o înainte, a fost nevoie de douăzeci ani. Și toate acestea pentru doar 300 dolari. Acesta este prețul dezvoltatorii promit pentru a instala versiunea finală a căștii. Mai ales nerăbdător poate acum pentru aceeasi bani pentru a cumpăra un prototip.

 

 

Sursa: www.youtube.com, tech.onliner.by, www.paza.md


AcasăAcasă

New products

No new products at this time